• 19 Απριλίου 2024,

Grand Μασούτης Ραψάνης: Επαναλειτουργεί τη Δευτέρα με πολλές προσφορές

 Grand Μασούτης Ραψάνης: Επαναλειτουργεί τη Δευτέρα με πολλές προσφορές

Σήμερα, αύριο και την Κυριακή κορυφώνονται κι ολοκληρώνονται οι εργασίες ριζικής ανακαίνισης του καταστήματος Grand Μασούτης στη Ραψάνη.

Ξεκίνησαν προ λίγων μηνών. Έγιναν σταδιακά. Για το τριήμερο ωστόσο (από σήμερα μέχρι την Κυριακή) το κατάστημα πρέπει να μείνει κλειστό. Θα λειτουργήσει νωρίς το πρωί την ερχόμενη Δευτέρα με πολλές προσφορές (προϊόντα ένα συν ένα, προϊόντα στη μισή τιμή κτλ). Οι προσφορές θα είναι καθημερινές αλλά της ερχόμενης Δευτέρας περισσότερες, ιδιαίτερες, μεγαλύτερες.

Το τριήμερο οι εργασίες γίνονται στο ισόγειο του καταστήματος. Στον πρώτο όροφο αυτές έχουν ολοκληρωθεί αλλά και εκεί γίνεται τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια. Τα ράφια έχουν αλλάξει, είναι νέας σχεδίασης κι έτσι με την κατάλληλη καινούργια διαρρύθμιση όλοι οι διάδρομοι έχουν μεγαλώσει για ακόμη πιο άνετη κίνηση καταναλωτών.

Το Grand Μασούτης στη Ραψάνη διαθέτει φωτισμό Led. Τα ψυγεία είναι νέας τεχνολογίας ώστε να καταναλώνουν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια. Τα χρώματα του εσωτερικά άλλαξαν. Πλέον κυριαρχεί ένα απαλό λευκό. Στα 2.000 τμ (σε δύο ορόφους) δημιουργούνται νέα τμήματα. Ιχθυοπωλείο, έτοιμο φαγητό, ψητό κοτόπουλο κτλ.

Στο κατάστημα θα συνεχίσουν να εργάζονται 55 άτομα την ημέρα. Οι καταναλωτές θα εξυπηρετούνται σε 8 ταμεία.

Το πρωί της Δευτέρας, λόγω της επαναλειτουργίας του καταστήματος, θα τελεστεί αγιασμός.

Διαβάστε επίσης