• 3 Μαΐου 2024,

Γρηγόρης Αϊβαζίδης στους 93,7 : « Θα παίξουμε και για το Νότη, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

 Γρηγόρης Αϊβαζίδης στους 93,7 : « Θα παίξουμε και για το Νότη, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Δηλώσεις για το παιχνίδι που πέρασε στο Ηράκλειο για τα πλέι οφ ανόδου στην Α1 έκανε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΟΚ, Γρηγόρης Αϊβαζίδης.

Επίσης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τσίλη αλλά  και έκανε έκκληση να βοηθήσει ο κόσμος το πρωί του Σαββάτου, στον επαναληπτικό του Αμυγδαλεώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι στο Ηράκλειο και αν θεωρείς ότι η διαφορά μπορεί να ανατραπεί το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα;

Απάντηση: Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό. Το Ηράκλειο μάλλον δεν μας περίμενε εμάς τόσο δυνατούς. Είχαν δει αρκετά βίντεο δικά μας. Πίστευαν ότι το ματς θα ήταν αρκετά εύκολο γι` αυτούς.  Η αλήθεια είναι ότι και εγώ φοβόμουν αρκετά το ματς, μελετώντας πολύ την ομάδα της Κρήτης.  Προσπαθήσαμε να κόψουμε αρκετά το στοιχείο του αιφνιδιασμού της αντίπαλης ομάδας  σε πολλά σημεία του αγώνα. Με τη βοήθεια του Πετράκη στήσαμε πολύ καλά την ομάδα για να μην έχουμε πολλούς αιφνιδιασμούς από τον αντίπαλο που είναι το βασικό του όπλο.   Καταφέραμε να περιορίσουμε τον  Στυλιανακάκη σε μονοψήφιο αριθμό πόντων ενώ είχε πάντοτε πολλούς πόντους.   Βάλαμε όλα μας τα δυνατά. Όλα τα παιδιά δώσανε το 100% που μπορούσανε. Δεν έχω παράπονα.  Σίγουρα μπορούμε να γυρίσουμε τη διαφορά.  Είχαμε πει ότι χάσουμε κερδίσουμε κάτω από 10 πόντους είναι το ίδιο. Οπότε πιστεύω ότι γυρίζει το ματς.

Ερώτηση: Πάντως θα υπάρχει μια μεγάλη απώλεια στον ΑΟΚ.

Απάντηση: . Σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια. Ο Τσίλης είναι ένας σπουδαίος παίκτης και τραυματίστηκε πάλι στο πόδι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και σε τέτοια θέματα δε με ενδιαφέρει ο αγώνας και η νίκη.  Προέχει πάνω απ` όλα η υγεία του αθλητή. Εύχομαι στον Νότη(Τσίλης) ότι καλύτερο  και  να γυρίσει πολύ γρήγορα κοντά μας. Είναι μεγάλη απώλεια. Πάνω απ` όλα η υγεία. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Αυτά είναι τα δύσκολα της όλης υπόθεσης.

Ερώτηση: Παρά την απώλεια του Τσίλη υπάρχει πίστη ότι μπορεί να το παλέψει ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Φυσικά.  Θα το παλέψουμε για χάρη του Νότη.  Κάναμε όλη την προσπάθεια μαζί και χάσουμε κερδίσουμε  θα παίξουμε όλοι για τον Νότη.  Θα είναι μαζί μας.

Ερώτηση: Να έρθει ο κόσμος και να είναι ο 6ος παίκτης.

Απάντηση: Αυτό το βάζω πάνω απ` όλα.  Πρέπει να γεμίσει το γήπεδο του Αμυγδαλεώνα.  Χρειάζεται το ματς να το διαφημίσουμε όσο γίνεται περισσότερο.  Περιμένουμε κόσμο από το χωριά αλλά και από την Καβάλα. Θέλουμε να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα φέτος με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.   Η βοήθεια του κόσμου θα μας δώσει άλλον αέρα.

Ερώτηση: Η ομάδα ήδη έχει πετύχει πολλά φέτος.

Απάντηση: Πάρα πολλά γιατί δεν έχουμε και πολλούς παίκτες. Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Είναι μεγάλο μείον και για τον προπονητή που στις προπονήσεις αναγκάζεται να «τεντώσει» όλους τους παίκτες. Αν ήμασταν περισσότεροι δεν θα είχαμε και πολλούς τραυματισμούς στους αγώνες.  Παίζουν τα ίδια παιδιά συνέχεια.

Ερώτηση: Θα ήταν καλύτερα να έπαιζε ο ΑΟΚ αυτό το παιχνίδι στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»;

Απάντηση: Κοιτάξτε εδώ και τρεις εβδομάδες κάνουμε προπόνηση στον Αμυγδαλεώνα. Κατεβάσαμε όλα τα αμαξίδια στον Αμυγδαλεώνα και κάνουμε προπονήσεις για να εξοικειωθούμε με το γήπεδο από τη στιγμή που στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα έχει αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Θα ήταν πολύ καλύτερα να παίζαμε στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.  Το ματς με τον Αμυγδαλεώνα είναι στις 11 το πρωί για να προλάβει την επιστροφή στο Ηράκλειο, η φιλοξενούμενη ομάδα.

Διαβάστε επίσης