• 26 Απριλίου 2024,

H AKΡΟΠΟΛΗ έσωσε την … παρτίδα και δεν βγήκαμε από την ζώνη του ευρώ !

 H AKΡΟΠΟΛΗ έσωσε την … παρτίδα και δεν βγήκαμε από την ζώνη του ευρώ !

Μας έ­σω­σε και η Α­κρό­πο­λη. Κοι­τά­ζω την Α­κρό­πο­λη α­πό το γρα­φεί­ο και σκέ­φτο­μαι “το μνη­μεί­ο μας έ­σω­σε”. Το πο­λι­τι­στι­κό κε­φά­λαιο μας έ­σω­σε. Δεν μπο­ρού­σαν να α­φή­σουν το λί­κνο του πο­λι­τι­σμού να κα­ταρ­ρεύ­σει. Αυ­τή η κλη­ρο­νο­μιά παί­ζει με­γά­λο ρό­λο”, εί­πε και ε­ξέ­φρα­σε την ι­κα­νο­ποί­η­σή του για την ε­πι­στρο­φή της ρευ­στό­τη­τας στην α­γο­ρά, σε συν­δυα­σμό και με το “μα­ξι­λα­ρά­κι” που υ­πάρ­χει στην ΤτΕ.

 Γιάννης Στουρνάρας

 Αυτά δήλωσε πρόσφατα ο διοικητής της ΤτΕ μίστερ Γιάννης Στουρνάρας όσο αφορά την πρόσφατη περιπέτεια της παραμονής της χώρας μας στην ζώνή του ευρώ.

Σύμφωνα με την δική του λοιπόν εκτίμηση την μπουγάδα την καθάρισε η Ακρόπολη την οποία είχανε οι εταίροι στο πίσω μέρος του μυαλού τους καθόλη την διάρκεια των ατελείωτων Eurogroup και Euroworking group με θέμα την παραμονή ή όχι στην ζώνη του ευρώ.

Δηλαδή δεν έπαιξαν ρόλο τα 3-4 μνημόνια και έπαιξε ρόλο η ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

Δε νομίζω να είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.

Αν δεν μάτωνε ο ελληνικός λαός στους φόρους και τα χαράτσια στο πλαίσιο πάντα της δημοσιονομικής προσαρμογής σήμερα θα είμασταν ΟΥΓΚΑΝΤΑ.

Την παρτίδα την έσωσε ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης που για άλλη μια φορά κλήθηκε να πληρώσει, και συνεχίζει να πληρώνει, τα σπασμένα.

Άλλοι τα φάγανε και άλλοι τα πληρώσανε.

Τώρα που πέρασε η μπόρα και υπάρχει μία άνεση και στις κινήσεις και στην σκέψη μπορεί ο καθένας να λέει τα δικά του.

Και αν η ΑΚΡΟΠΟΛΗ από μόνη της μπορούσε να σώσει την παρτίδα τότε γιατί να ζήσουμε και να περάσουμε όλα αυτά που περάσαμε στην διάρκεια της δεκαετίας του τρόμου;

 

Με συνέντευξη τύπου στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας δόθηκε τέλος σε αυτή την σκηνοθετημένη – όπως τελικά αποδείχθηκε στην πορεία – ληστεία με λεία 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Το υπέρογκο ποσό των 4,2 εκ. ευρώ , ίσως το μεγαλύτερο από ποτέ έφερε για την παρουσίαση της υπόθεσης και υψηλά ιστάμενα στελέχη της ΕΛΑΣ.

 

Επιμένει ο Σάκης Αρναούτογλου ο μετεωρολόγος ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι καλός και δεν θα υπάρχει καμμία ψυχρή εισβολή που αφήνουν να εννοηθεί κάποιοι συνάδελφοι του.

Τελικά καταλήγουμε ότι ο καιρός τις ημέρες των Χρτιστουγέννων και ανήμερα θα είναι καλός.

Το ερώτημα παραμένει σχετικά με τι καιρό θα αλλάξουμε τον χρόνο και αυτό θα το ξέρουμε μάλλον μετά την Τετάρτη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν και δύσκολοι και ύποπτοι.

Όλα θα πάνε καλά , είμαστε σίγουροι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης