• 24 Απριλίου 2024,

H αναζήτηση του Ιβάν συνεχίζεται …

 H αναζήτηση του Ιβάν  συνεχίζεται …

Όπως λέει και το τραγούδι : Πουναι , πουναι το παιδάκι και το κυνηγούν οι Βλάχοι.

Κάπως έτσι είναι και με την περίπτωση του Ιβάν που τον ψάχνει όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσ/νίκης και η μισή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι η αιτία να παρθεί αυτή η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

Είναι σίγουρο οτι ο Ιβάν και οι 4 φουσκωτοί που ψάχνουν μαζί του θα εμφανιστούν όταν περάσει το αυτόφωρο και έτσι απλά θα οριστεί δικάσιμος.

Σιγά μην συλαμβάνανε τον Ιβάν τον τρομερό.

Σήμερα που θα έχει λήξει η αυτόφωρη διαδικασία θα εμφανιστεί ο Ιβάν και θ μας πει και αυτός την γνώμη του για όλα αυτά που γίνονται για αυτόν χωρίς όμως αυτόν.

Πάντως μετά το παιχνίδι της Κυριακής και τι δεν ακούσαμε για το περιστατικό του μπουκαρίσματος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το κουμπούρι στη μέση.

Ξεκινήσανε να μας μας λένε οτι οι φώτο μπορεί να είναι αποτέλεσμα  Fhotoshop αφού στις μισές απο αυτές που κυκλοφορήσανε στα ΜΜΕ δεν υπήρχε πιστόλι στην ζώνη.

Μετά μας είπανε οτι έφταιγε το μπουφάν που δεν έπρεπε να είχε βγάλει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ  και τέλος ακούστηκε και αυτό, οτι για τα επεισόδια φταίει ο κάμεραμαν της NOVA αφού μετά την επίτευξη του γκολ απο τον Βαρέλα του ΠΑΟΚ είπε στον Δημητριάδη τον Μπίλαρο που ήταν αρχηγός αποστολής της ΑΕΚ οτι το γκολ ήταν οφσάϊντ προκαλώντας τις αντιδράσεις όλου του πάγκου  που οδήγησε στα γνωστά επεισόδια και το επίμαχο περιστατικό με τον Ιβάν να κυκλοφορεί μέσα στο αγωνιστικό χώρο και να οπλοφορεί.

Τέλος κάποιος φίλος του ΠΑΟΚ απο την Γερμανία που βγήκε προχθές σε ένα ραδιόφωνο της Θεσ/νίκης και μίλησε για το περιστατικό είπε οτι εκεί που είχε το πιστόλι ο Ιβάν (σχεδόν στην πλάτη) δεν θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει εκτός και αν ήταν Ζογκλέρ ή ο Τσάκι Τσάν .

Αυτό δηλαδή απενοχοποιεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ;

Επειδή το πιστόλι ήταν στην πλάτη του χαμηλά και δεν μπορούσε υπό νορμάλ συνθήκες να το βγάλει θα πρέπει να τον αθωώσουμε ;

Είναι γεγονός οτι θα πέσουν μεγάλες καμπάνες αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τελειώνει με αυτή την ιστορία που αποτελεί ανοιχτή πληγή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και φοβάμαι μην την πληρώσει ο ΠΑΟΚ.

Πάντως αυτή την φορά θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την συμπεριφορά των φίλων του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ήταν άριστη και δεν δώσανε κανένα δικαίωμα.

Απλά αυτή την φορά τα δικαιώματα τα έδωσε ο πρόεδρος τους που μπορεί με όλα αυτά που έκανε να βάλει την ταφόπλακα στον δικέφαλο του Βορρά που τον περιμένει βαριά τιμωρία.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ ξεχνά το πρωτάθλημα το οποίο όταν ξεκινήσει και πάλι θα πάει στην ΑΕΚ.

Πάντως στην Θεσ/νίκη απο χθες το απόγευμα ένα είναι το σύνθημα :

Ιβάν , Ιβάν μην ξαναβγάλεις το μπουφάν !

 

Πάντως σε πολλά site κυκλοφορούν φωτογραφίες του Ιβάν αγκαλιά σχεδόν με τον Αλέξη Τσίπρα προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό όσοι κάνουν αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλευτούν την κατάσταση αφού πάρα πολλές φορές έχει ακουστεί οτι ο Ιβάν είναι ένας άνθρωπος που αβαντάρεται απο την κυβέρνηση του Τσίπρα.

Αβαντάρεται δεν αβαντάρεται εδώ και μερικά χρόνια η Θεσ/νίκη ολόκληρη κινείται λόγω Ιβάν που έχει αγοράσει και τα κολωνάκια στους δρόμους.

 

Η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας θα πρέπει να βρεί και να συλλάβει το δίδυμο ή τρίδυμο των νεαρών που ορμάμε εν ψυχρώ στο δρόμο τους πεζούς και υπό την απειλή μαχαιριού τους παίρνουν κινητά τηλέφωνο και λεφτά.

Εκτός απο το περιστατικό επί της Γαλλικής έχουμε και το περιστατικό στον Αμυγδαλεώνα που δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν συνδέονται.

Αν συνδέονται υπάρχει θέμα και μάλιστα μεγάλο.

 

Η Μενεγάκη πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα αγαπημένα της Άχλα με τον αγαπημένο της Ματέο.

Φωτογραφήθηκε στην άδεια παραλία που υπάρχει μπροστά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Μάκη ενώ κάποια στιγμή μπήκε μέσα και σε μια κουφάλα ενός Πλάτανου γράφοντας απο κάτω :

Στην αγκαλιά του Πλάτανου.

Αυτό το κορίτσι κάνει καραμπόλες απο αγκαλιά σε αγκαλιά.

Απο την αγκαλιά του Μάκη στην αγκαλιά του Πλάτανου.

Α ρε Ελένη είσαι μία και μοναδική και είσαι μόνιμα σε μια αγκαλιά.

Είναι το κορίτσι για όλες τις εποχές.

Και το φετεινό ΠΑΣΧΑ όπως και τα πρηγούμενα θα το περάσει στον επίγειο παράδεισο της τα Άχλα όπου θα ανεβάσει ουκ ολίγες φώτο με την ποδιά μπροστά στο ταψί με το κρέας.

Θα έχουν κάνει την δουλειά οι μαύροι και όταν θα είναι όλα έτοιμα για το σερβίρισμα τότε θα φορέσει την ποδιά και θα αρχίσει τις φωτογραφίες δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την εντύπωση οτι αυτή ήταν η μαγείρισσα.

Παλιές ιστορίες αυτές.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι θα πάμε καλά όπως είμαστε αισιόδοξοι οτι φέτος το ΠΑΣΧΑ παρά το γεγονός οτι πέφτει σχετικά νωρίς ο καιρός θα είναι καλός.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης