• 26 Απριλίου 2024,

Δημήτρης Σιώκης: « Νίκη με Γιαννιτσά και περιμένουμε»

 Δημήτρης Σιώκης: « Νίκη με Γιαννιτσά και περιμένουμε»

Ο Δημήτρης Σιώκης μίλησε στην Αθλητική Πρωινή για το ματς  που πέρασε  της γυναικείας ομάδας  Βόλει του ΑΟΚ για τα πλέι άουτ της Α2,   μέσα στην έδρα της Νέας Βύσσας αλλά και για το καθοριστικό που έρχεται με τον Μ. Α Γιαννιτσών στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ο ΑΟΚ πάντως και να κερδίσει το Σάββατο θα πρέπει να περιμένει τις εξελίξεις των πλέι άουτ και στην παραπάνω κατηγορία. Δεν αποκλείεται να παίξει μπαράζ παραμονής με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιώκη.

Ερώτηση: Πως ήταν το ματς με τη Νέα Βύσσα;

Απάντηση: Θεωρώ πως χάθηκε στις λεπτομέρειες. Πήραμε το πρώτο σετ ενώ στο τέταρτο ήμασταν 24-20 μπροστά για να το κάνουμε 2-2 όμως τελικά το χάσαμε με 26-24. Έφυγε το σετ μέσα από τα χέρια μας, «κολλήσαμε» στους 24 πόντους.    Πάντως και να κερδίζαμε μέσα στη Νέα Βύσσα δε θα γινόταν και κάτι το ιδιαίτερο.  Το ματς που μας ενδιαφέρει είναι μπροστά μας, το Σάββατο που μας έρχεται.

Ερώτηση: Η ομάδα μέσα στη Νέα Βύσσα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση;

Απάντηση: Εντάξει δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.  Η Νέα Βύσσα είναι πάντοτε δύσκολος αντίπαλος.

Ερώτηση: Τώρα με τα Γιαννιτσά θέλει ο ΑΟΚ μια απλή νίκη;

Απάντηση: Ναι μια απλή νίκη για να τερματίσουμε πάνω από τα Γιαννιτσά.

Όποιος χάσει το παιχνίδι λογικά πέφτει κατηγορία. Πέφτει 100%. Όποιος κερδίσει το παιχνίδι περιμένει τι θα γίνει στη παραπάνω κατηγορία και αν θα δώσει έναν αγώνα μπαράζ όταν τελειώσει το πρωτάθλημα της Pre League.

Ο αγώνας μπαράζ θα είναι λογικά με τα Τρίκαλα. Αυτό θα γίνει αν πέσει μια από τη Λαμία η τη ΧΑΝΘ.  Δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι θα παίξουμε μπαράζ, αυτό θα γίνει αν σωθούν Λαμία και ΧΑΝΘ.

Η άλλη ομάδα που έχει υποβιβαστεί είναι η Πάτρα.   Εχει και εκεί τα πλέι άουτ που δεν ξέρουμε τι θα γίνει, γι` αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι αν θα κερδίσουμε το Σάββατο θα μείνουμε στην Α2.

Ερώτηση: Θέλει βοήθεια και από τον κόσμο το Σάββατο.

Απάντηση: Σίγουρα θέλει. Το ματς είναι καθοριστικό.  Τα Γιαννιτσά είναι μια ομάδα που δεν γεμίζει το μάτι αλλά είναι πολύ ανταγωνιστική. Δεν έχουμε τραυματισμούς, είμαστε καλά.

Τα Γιαννιτσά μας ξέρουνε και μας ξέρουνε. Εχουμε παίξει ήδη μεταξύ μας τρία παιχνίδια. Δυο στην κανονική περίοδο και ένα στα πλέι άουτ.

 

Διαβάστε επίσης