• 20 Απριλίου 2024,

Δημήτρης Σίτσας στους 93, 7: « Δεν πας μόνο σε μια ομάδα για να λες ότι είσαι προπονητής Β` Εθνικής»

 Δημήτρης Σίτσας στους 93, 7: « Δεν πας μόνο σε μια ομάδα για να λες ότι είσαι προπονητής Β` Εθνικής»

Δηλώσεις για την επικράτηση του Αετού Ορφανού στην έδρα της Δόξας Προσκυνητών έκανε στους 93,7 ο Δημήτρης Σίτσας που μίλησε και για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο της ομάδας του Οφρυνίου και ποιες είναι οι σκέψεις του για το να θα συνεχίσει στη θέση του προπονητή. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Μάλλον εύκολη η νίκη του Αετού που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα της Δόξας Προσκυνητών;
Απάντηση: Νομίζω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ισως και να κάναμε και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στη διάρκεια της σεζόν. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσουμε το δείκτη του σκορ. Η αντίπαλη ομάδα δεν ήταν τόσο συγκροτημένη όσο ήταν στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Είχε πολλές απουσίες όπως μου είπε ο φίλος και συνάδελφος Νίκος Μπαχαρίδης. Ηταν ένα εύκολο απόγευμα για μας.
Ερώτηση: Πάλι στη 2η θέση ο Αετός μετά την ήττα της Ελπίδας, είναι στόχος πλέον ενώ απομένουν δυο αγωνιστικές;
Απάντηση: Όταν ανέλαβα την ομάδα ήμασταν από κάτω στη δεύτερη θέση. Είτε τώρα η δεύτερη, είτε η τρίτη, είτε η τέταρτη είναι τιμητικές για τον Αετό. Αν καταφέρουμε και τερματίσουμε και στη 2η θέση, θα γράψει η ιστορία ότι για πρώτη φορά ο Αετός στα χρονικά κατέλαβε αυτή τη θέση με την πρώτη του παρουσία στη Γ` Εθνική.
Μάλιστα είναι πιο κάτω ομάδες όπως ο ΑΟΚ και ο Νέστος που έχουν μεγάλη ιστορία. Είναι ένα κίνητρο για μας. Τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο που έχουν φέρει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Θα ήταν ευχής έργον να τελειώσουμε στη 2η θέση και να απολαμβάνουν οι παίκτες μετά το τέλος του πρωταθλήματος τα όποια καλά μπορεί να φέρει αυτή η επιτυχία.
Ερώτηση: Μιλήσατε με τον πρόεδρο τον κ. Λαμπίδη για τη νέα χρονιά η είναι νωρίς;
Απάντηση: Νωρίς δεν είναι, όταν θέλεις να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό εφόσον υπάρχει η ικανοποίηση από τη συνεργασία. Θα πρέπει να υπάρχουν συζητήσεις από τώρα. Εχουμε μιλήσει για κάποια πράγματα αλλά φυσικά δεν ξέρουμε το τι θα γίνει μέχρι το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις έχουν μπει σε κάποια βάση και έχουμε δει και κάποιους παίκτες που μας ενδιαφέρουν για να τους πάρουμε στην ομάδα. Ακόμη δεν ξέρουμε.
Ερώτηση: Αν έχει πρόταση ο Δημήτρης Σίτσας από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας;
Απάντηση: Θα το σκεφτώ γιατί είναι η δουλειά μου. Η καριέρα μου είναι σαν προπονητής.
Σίγουρα έχει έρθει και πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά δεν νομίζω ότι μπορούσε να ανταποκριθεί στα πλαίσια αυτά. Ο Αετός που είναι ομάδα συγκροτημένη κερδίζει την προτίμηση. Ηταν ομάδα του νότου αλλά πρέπει να υπάρχει οργάνωση και οικονομική ευχέρεια. Να πας μόνο για να λες ότι είσαι προπονητής σε Β` Εθνική προπονητής χωρίς να ανταμείβεσαι, δεν αξίζει τον κόπο.
Εγώ έχω οικογένεια και από αυτή τη δουλειά ζω την οικογένεια μου. Δε νομίζω ότι πρέπει να κάνω το κακό για την οικογένεια μου, μόνο και μόνο να λέω ότι είμαι προπονητής σε Β` Εθνική.
Ερώτηση: Τελευταία παίζουν και πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα του Αετού.
Απάντηση: Έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής σαν βασικοί όλοι. Νομίζω ότι ανταποκριθήκανε στο μέγιστο. Στο τελευταίο παιχνίδι και ο Γκουντούνας πήρε τη θέση του βασικού. Ο Ευκαρπίδης πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και έφυγε φαντάρος. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι στο πλαίσιο κατανομής του χρόνου συμμετοχής. Πήραν όλοι όχι μόνο μια αλλά πολλές συμμετοχές. Είδαμε και εμείς κατά πόσο μπορούμε την επομένη χρόνια αυτοί να αποτελέσουν λύσεις για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης