• 25 Απριλίου 2024,

Αντώνης Δρακόπουλος στους 93,7: « Για πρώτη φορά τόσες πολλές ευκαιρίες»

 Αντώνης Δρακόπουλος στους 93,7: « Για πρώτη φορά τόσες πολλές ευκαιρίες»

 Δηλώσεις για την επικράτηση του Νέστου στην έδρα της Ελπίδας Σκουτάρεως που παράλληλα ήταν καθοριστική για την παραμονή, έκανε στους 93,7 ο προπονητής Αντώνης Δρακόπουλος. Παρουσιάστηκε φανερά ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά για το αποτέλεσμα. Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Έφυγε και το άγχος μετά από αυτή τη νίκη στην έδρα της Ελπίδας;

Απάντηση: Ηταν ένα καλό απόγευμα. Έφυγε το άγχος αλλά και μαθηματικά μείναμε στην κατηγορία δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος.   Περισσότερο πάντως είμαι ικανοποιημένος για την καλή εμφάνιση αλλά και την αγωνιστικότητα που έδειξαν τα παιδιά.  Ηταν το πρώτο παιχνίδι από τη στιγμή που είμαι στον πάγκο της ομάδας και είχαμε 10 τελικές. Παίζαμε καλά, είχαμε καλή ανάπτυξη, καλή αγωνιστική πειθαρχία αλλά δεν είχαμε τελικές προσπάθειες.  Δυσκολευτήκαμε και με το Σκούταρι αλλά με τη διαφορά ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν πολύ καλός και σταμάτησε πολλές ευκαιρίες.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη του Νέστου , άλλωστε το παραδέχθηκε και ο αντίπαλος προπονητής.

Απάντηση:  Πραγματικά θα συμφωνήσω μαζί του. Είχαμε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Το σκορ είναι πλασματικό σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στη διάρκεια του παιχνιδιού.  Πολλά συγχαρητήρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ερώτηση: Μείνανε δύο παιχνίδια και μάλλον ο Νέστος θα παίξει και καλύτερα απαλλαγμένος από το άγχος. 

Απάντηση: Ηταν κάτι που συζήτησα με τους ποδοσφαιριστές όλη την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή να μην επαναπαυθούμε ότι έχουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα(Δόξα Προσκυνητών) που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και θα μπορέσουμε να φτάσουμε στους βαθμούς που θέλουμε.

Τώρα που αποβάλαμε το άγχος με τη Δόξα Προσκυνητών θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή μέσα στην έδρα μας.  Να κλείσουμε την εντός έδρας παρουσία μας, μπροστά στον κόσμο, μ` ένα καλό παιχνίδι.   Θέλαμε να μας φύγει το άγχος και καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς οπότε τώρα τα πόδια μας είναι ποιο ελαφριά.

Ερώτηση: Είναι νωρίς η κάνατε μια συζήτηση με τον κ. Μπουντρούδη για τη νέα σεζόν;

Απάντηση: Με τον πρόεδρο έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία και ταύτιση απόψεων.

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια κουβέντα το βράδυ της Κυριακής.  Αναγνωριστική θα την ονομάσω. Σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα στο Νέστο όσον αφορά το θέμα της οργάνωσης.   Θεωρώ ότι υπάρχει μια ταύτιση απόψεων και έχουμε καλή επικοινωνία. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Δεν υπάρχει κάτι το σίγουρο.  Η κουβέντα με τον πρόεδρο έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Διαβάστε επίσης