• 25 Απριλίου 2024,

H απάντηση της Αθηνάς Τσετίνη στον Βασίλη Ξουλόγη

 H απάντηση της Αθηνάς Τσετίνη στον Βασίλη Ξουλόγη

“Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι, τις τελευταίες μέρες, το όνομά μου έχει γίνει – ρητά ή με υπονοούμενα – αντικείμενο σχολιασμού για τη ΔΗΘΕΝ ανήθικη συμπεριφορά μου, λόγω της ΔΗΘΕΝ ταυτόχρονης υποψηφιότητάς μου ως δημοτικής συμβούλου για το Δήμο Παγγαίου, τόσο στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον κο Β. Ξουλόγη, όσο και σε εκείνο με επικεφαλής τον κο Φ. Αναστασιάδη. Αποκορύφωμα αυτών των σχολίων είναι η από 18-02-2019 επιστολή του κου Ξουλόγη προς την εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ», όπου ο ίδιος με κατηγορεί ευθέως ότι, ενώ δήθεν συμφώνησα αρχικά να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του, στη συνέχεια εντάχθηκα στο συνδυασμό του κου Αναστασιάδη, υπονοώντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι δέχθηκα ανταλλάγματα!

            Από το σημείο αυτό, θέλω να αποσαφηνίσω τα εξής:

            ΟΥΔΕΠΟΤΕ συναίνεσα στη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κου Ξουλόγη. Στις επανειλημμένες οχλήσεις του, επαναλάμβανα διαρκώς τους ενδοιασμούς μου για την υποψηφιότητά μου αυτή και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έδωσα θετική απάντηση στην πρότασή του. Παρά τις αντιρρήσεις μου, ο κος Ξουλόγης με συμπεριέλαβε εν τέλει στα ονόματα των υποψηφίων (!), με προφανή σκοπό να βρεθώ προ τετελεσμένων και να μη μπορέσω να αρνηθώ.   Για την ενέργειά του αυτή, για την οποία ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και χαρακτηρίζεται από αυτήν, αναζήτησα, όπως ήταν φυσικό, από τον ίδιο εξηγήσεις. Αντ’ αυτού, λίγες ημέρες μετά και με αφορμή τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κου Αναστασιάδη, η οποία αποτελεί προϊόν ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, βρέθηκα η ίδια απολογούμενη και κατηγορούμενη ότι δήθεν άλλαξα παράταξη λόγω ανταλλαγμάτων. Εν ολίγοις από θύμα (χρησιμοποίηση του ονόματός μου χωρίς τη συναίνεσή μου), κατέληξα να εμφανίζομαι ως ένα άτομο δίχως αξίες, ηθική, αλλά και δίχως στοιχειώδη λογική, που τη μία εβδομάδα προσεταιρίζεται τον Α και την άλλη εβδομάδα τον Β, ανάλογα με τα ανταλλάγματα που του προσφέρονται.

            Καλώ τον κο Ξουλόγη, έστω και τώρα, να ανασκευάσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια, καθώς, αφενός όλα όσα μου καταλογίζει είναι ψευδή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ποινικές και αστικές ευθύνες), και με προσβάλλουν ως προσωπικότητα, αφετέρου αυτή η συμπεριφορά χαρακτηρίζει τον ίδιο και αποτελεί ίσως δείγμα της ποιότητάς του ως υποψήφιου δημάρχου Παγγαίου.”

Μετά τιμής
ΑΘΗΝΑ ΤΣΕΤΙΝΗ

Διαβάστε επίσης