H καλοκαιρία του Οκτώβρη συνεχίζεται …

 H καλοκαιρία του Οκτώβρη συνεχίζεται …

Η καλοκαιρία του Οκτώβρη θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με την ΕΜΥ αν και απο προχθές Δευτέρα έχει ξεκινήσει και η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για όσους έχουν την ανάγκη και τις αντοχές να φουλάρουν τις δεξαμενές τους.

Με την τιμή εκκίνησης να είναι κάτι παραπάνω απο τσουχτερή όλες οι ελπίδες μας είναι πλέον είναι στον θεό για έναν ήπιο ο χειμώνα.

Πάντως και αυτή την εβδομάδα ο ήλιος θα είναι κυρίαρχος στον ουρανό της πόλης και η θεμροκρασία πάνω απο τους 20 βαθμούς κελσίου.

Πολύ μεγάλη ιστορία για το δεύτερο δεκαπνθήμερο του Οκτώβρη.

Είμαστε πλέον σίγουροι οτι ο Οκτώβρης καιρικά θα είναι καλός και είμαστε έτοιμοι για το τριήμερο της 28ης του Οκτώβρη αν και φέτος η εθνική επέτειος πέφτει ημέρα Κυριακή που έτσι και αλλιώς είναι αργία.

Καταλαβαίνετε οτι σε αυτή την περίπτωση θα επιστρατευτεί για άλλη μια φορά ο Άγιος Ενδιάμεσα για την Παρασκευή έτσι ώστε να προκύψει ένα πολύ ωραίο τριήμερο.

 

Ο ΑΟΚ πρέπει κάθε Κυριακή εκτός απο τον αντίπαλο να κερδίζει και τις κακές διαιτησίες που βρίσκει φέτος απο πολύ νωρίς στον δρόμο του και είναι αλήθεια  οτι το κάνουν την ζωή πιο δύσκολη.

Μια τέτοια διαιτησία είχε να αντιμετωπίσει προχθές στο παλιό Στάδιο της Ξάνθης με αντίπαλο το Άβατο.
Αυστηρές και οι δύο κίτρινες κάρτες του Γεμιστού που φέρανε την κόκκινη και αναγκάσανε την ομάδα μας να παίξει ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Η αξία αυτού του βαθμού της ισοπαλίας μέσα στην Ξάνθη και απέναντι στον Άρη Αβάτου υπό αυτές τις αγωνιστικές συνθήκες θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν χάναμε τους δύο βαθμούς με την Πέρνη στην έδρα μας.

Αυτή η ισοπαλία επισκίασε την προσπάθεια των παικτών μας που αντέξανε παίζοντας απο το 40’ με δέκα παίκτες απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ σφιχτή και σοβαρή.

Όσο αφορά τους Καβαλιώτες που ήταν περίπου 200 κάτσανε τελικά στο πέταλο οχι για λόγους ασφαλείας που επικαλέστηκαν οι γηπεδούχοι αλλά γιατί στο πέταλο είχανε κάτσει και οι 40 φίλοι του Αβάτου πέρσι όταν είχανε έρθει στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Πέταλο εσείς ;

Πέταλο και εμείς ήταν η απάντηση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας του Άρη Αβάτου όταν ρωτήθηκε γιατί τόσο επιμονή για το πέταλο.

Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ασφαλείας και στην απόφαση αυτή δεν εμπλέκεται η Αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης.

Ηταν καθαρά μία εκδικητική απόφαση της ομάδας απο την Ξάνθη  που μας το χρωστούσε απο πέρσι.

Βέβαια οι φίλαθλοι του ΑΟΚ που βρέθηκαν προχθές στην Ξάνθη φωνάζουν και για το γεγονός οτι οι γυναίκες αντί να πληρώνουν εισητήριο με 5 ευρώ πληρώνανε και αυτές δεκάρικο.

Πάμε παρακάτω , κοιτάμε μπροστά , με το Άβατο θα ασχοληθούμε στον δεύτερο γύρο και μπροστά μας πλέον έχουμε το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε γιατί η ομάδα των Σερρών χωρίς να είναι φαβορί έχει τρία στα τρία.

Που να ήταν δηλαδή …

 

Προχθές στο Nomads υποψήφια για αποχώρηση ήταν και η Αννίτα Ναθαναήλ η οποία απο τα μπότοξ δεν μπορεί να ανοίξει τα μάτια της.

Ειδικά το αριστερό ( όπως την βλέπεις)  έχει κατεβάσει για τα καλά ρολά.

Δηλαδή ρε κορίτσι μου που πας ;

Απο τα μπότοξ και τα μεταξωτά βρακιά μπορείς να βρεθείς στις παραλίες της Μαγαδασκάρης παλεύοντας για την επιβίωση σου ;

Απορώ με τα κορίτσια αυτά που παίρνουν αυτή την απόφαση και στην κυριολεξία φέρνουν τα πάνω – κάτω στην ζωή τους με τις αποφάσεις αυτές που παίρνουν.

Η Αννίτα Ναθαναήλ πάντως που γνωρίζαμε, αν δεν κάνω λάθος, απο ένα άλλο παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο είχε πάρει μέρος πριν απο καμμία 15αριά χρόνια δεν έχει καμμία σχέση με την Αννίτα του Νomads.

Τούμπανο και τσίτα απο τα μπότοξ.

 

20% πιο ακριβή η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης σε σχέση με πέρσι που ξεκίνησε απο χθες Δευτέρα.

Η μέ­ση τι­μή α­να­μέ­νε­ται μεν να δια­μορ­φω­θεί στα 1,14 ευ­ρώ το λί­τρο, αλ­λά σε πολ­λές γει­το­νιές στα με­γά­λα α­στι­κά κέ­ντρα (ό­που κα­τοι­κεί το 80% του πλη­θυ­σμού) ε­κτι­μά­ται ό­τι θα ξε­πε­ρά­σει τα 1,17 ευ­ρώ, ε­νώ για την η­πει­ρω­τι­κή Ελ­λά­δα και τις α­πο­μα­κρυ­σμέ­νες πε­ριο­χές θα υ­περ­βεί το 1,20 και στα νη­σιά το 1,28 ή 1,30 ευ­ρώ.

Εδώ κολλάει το γνωστό :

ΑΓΑΛΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!

 

Πάντως η Ξάνθη στην οποία βρεθήκαμε την περασμένη Κυριακή λόγω του ΑΟΚ είναι πολύ καλύτερη για εμάς όταν δεν έχει το καρναβάλι ή τις γιορτές της παλιάς πόλης.

Οι ρυθμοί είναι ανθρώπινοι και μπορείς να απολαύσεις και ένα κρασάκι σε ένα απο τα πολύ ωραία και συμπαθητικά κουτουκάκια στην παλιά πόλη ή να παραγγείλεις χωρίς να περιμένεις στην ουρά ατέλειωτα λεπτά την αγαπημένη σου καριόκα απο το φημισμένο ζαχαροπλαστείο του ΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ.

Είναι πραγματικά μία άλλη Ξάνθη που μπορείς πολύ απλά να την απολαύσεις σε αντίθεση με τις περιόδους της αποκριάς αλλά και των γιορτών της παλιάς πόλης οπου εκδρομείς απο όλη την Ελλάδα κάνουν πραγματικά απόβαση.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή εβδομάδα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης