H περιπέτεια του Τσατσόπουλου συνεχίζεται στα τηλεοπτικά παράθυρα …

 H περιπέτεια του Τσατσόπουλου  συνεχίζεται στα τηλεοπτικά παράθυρα …

Η περιπέτεια υγείας του Πέτρου Τσατσόπουλου ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα στα τηλεοπτικά παράθυρα και εκεί συνεχίζεται αφού στην Ελλάδα δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω.

Ο άνθρωπος είχε την ατυχία να υποστεί ένα επεισόδιο on the air και από εκείνη την ημέρα και μετά η περιπέτεια της υγείας του έχει γίνει σήριαλ.

Από τις διάφορες τηλεοπτικές, κυρίως μεσημεριανές εκπομπές, παρελαύνουν και μιλάνε διάφοροι άνθρωποι που είχανε άμεση ή έμμεση εμπλοκή και λένε τα δικά τους και αυτά που ζήσανε τις κρίσιμες στιγμές δίπλα στον άνθρωπο που κόντεψε να χάσει την ζωή του.

Μέχρι σήμερα έχουν μιλήσει οι πάντες.

Από τον κάμεραμαν της εκπομπής στην διάρκεια της οποίας υπέστη ο Τσατσόπουλος το καραδιακό επεισόδιο μέχρι τον γιατρό που τον χειρούργησε.

Έχω την εντύπωση ότι για άλλη μια φορά η προσέγγιση στο συγκεκριμένο θέμα από δημοσιογραφικής πλευράς ξεπερνάει τα όρια της ενημέρωσης και θα πρέπει όλοι να είναι πιο διακριτικοί.

Ο άνθρωπος είχε μία σοβαρή περιπέτεια , παλεύει ακόμα για την ζωή του και οφείλουμε όλοι να είμαστε πιο διακριτικοί και κυρίως να τον αφήσουμε να ηρεμήσει και αυτόν και την οικογένεια του.

Πως λέτε να νιώθει η γυναίκα ή τα παιδιά  του όταν σε καθημερινή βάση ανοίγουν την τηλεόραση και ακούνε ανθρώπους να αφηγούνται με γλαφυρό μάλιστα πολλές φορές τρόπο τις δύσκολες εκείνες στιγμές.

Ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο να αναρρώσει και όταν μετά από κάποιο διάστημα συνέλθει και επανέλθει μπορεί να βγει και να μιλήσει ο ίδιος για την περιπέτεια του.

 

Κάνει φιλότιμη προσπάθεια η Χριστίνα Μπόμπα ως παρουσιάστρια του φετινού “τhe Voice” που ανήκει στην ίδια εταιρία παραγωγής του Τούρκου καναλάρχη που έχει και το Survivor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης , σύζυγος της Μπόμπα έχει άριστες σχέσεις με τον Τούρκο επιχειρηματία και φαίνεται ότι τον έπεισε να χρησιμοποιήσει ως παρουσιάστρια την σύζυγο του η οποία φαίνεται ότι θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Άλλωστε και οι κριτικές που γράφονται για αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα δεν είναι και οι καλύτερες αν και νομίζώ ότι θα πρέπει να της δοθεί πίστωση χρόνου προκειμένου να βρεί τον τηλεοπτικό της βηματισμό.

 

Και σήμερα Τρίτη ο καιρός θα είναι Φθινοπωρινός και από αύριο Τετάρτη βελτιώνεται.

Ο ήλιος επανάρχεται και κυριαρχεί στον ουρανό της πόλης και η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Από Τετάρτη τα καλύτερα και η ανώτερη θερμοκρασία στην διάρκεια της ημέρας σταθερά πάνω από τους 20 βαθμούς.

Καταλαβαίνετε ότι το στρώσιμο των χαλιών παίρνει μία μικρή αναβολή.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά όπως είμαστε σίγουροι ότι και ο Οκτώβρης θα είναι καιρικά ένας καλός μήνας χωρίς υπερβολές και ακρότητες.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης