• 28 Απριλίου 2024,

Happy Monday !!!

 Happy Monday !!!

Σύμφωνα με την ΕΜΥ και η σημερινή Δευτέρα θα είναι μια δύσκολη καιρικά Δευτέρα με βροχές ίσως και καταιγίδες στην διάρκεια της ημέρας που θα παρατείνουν αυτή την διάθεση κατήφειας και καταθλίψης που μας πολιορκεί εδώ και μέρες κυρίως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και φαινομένων που είναι αλήθεια οτι μέχρι ένα βαθμό γυρίσανε πίσω τον χειμώνα.

Αναμένουμε και με την νέα θερινή ώρα σε ισχύ απο την Τετάρτη και μετά αυτό το σκηνικό να αλλάζει και μαζί με τον Απρίλη τον ψεύτη να έρθει και η Άνοιξη που τόσο πολύ γουστάρουμε και με λαχτάρα αναμένουμε.

Παράτο το γργονός οτι ο καιρός δεν βοηθάει εμείς την σημερινή Δευτέρα την βλέπουμε ώς μια χαρούμε νη Δευτέρα αφού έχουμε επιλέξει απο καιρό να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

 

Πάντως χθες Κυριακή ο μπακαλιάριο και η σκορδαλιά φύγανε σύννεφο αν και το δίλλημα της ημέρας αυτής είναι αν θα επιλέξουμε την σκορδαλιά με την πατάτα ή με το καρύδι.

Αυτοί που γνωρίζουν κάτι περισσότερο απο εμάς λένε οτι και οι δύο είναι ωραίοι απλά με την πατάτα είναι πιο light απο αυτόν με το καρύδι που σηκώνει και περισσότερο σκόρδο.

Όπως και να έχει ο μπακαλιάρος συνοδεύεται πάντα με την παραδοσιακή σκορδαλιά που εκτός απο νόστιμη είναι και πολύ υγιεινή αφού φωρακίζει τον οργανισμό και ρίχνει την πίεση σε μια εποχή πολύ δύσκολη για τους έλληνες φορολογούμενους πολίτες.

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφυγε απο το Survivor και τα site των Αθηνών ασχολούνται περισσότερο με τα κιλά που έχασε κατά την διάρκεια της παραμονής της στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης γιατί είναι γνωστό οτι το κορίτσι αυτό ήταν πάντα αφράτο.

Άλλες δύο εβδομάδες να καθόταν στις παραλίες του Άγιου Δομνίνικου θα επέστρεφε χέλι , σαν την Παπαρίζου όταν ως μέλος τoυ συγκροτήματος Αντικ είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision στις αρχές τηςε δεκεατίας του 2000.

Την θυμάστε που είχε βγεί με μια ολόσωμη άσπρη φόρμα σαν αυτές που φοράει σήμερα η Πάολα ;

Εκείνη την εποχή η Έλενα θα πρέπει να ήταν 30 κιλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης