• 25 Απριλίου 2024,

Η χρονιά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !

 Η χρονιά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !

Καλή χρονιά και καλή λευτεριά αφού όπως φαίνεται το 2021 θα είναι η χρονιά που θα αφήσουμε πίσω μας οριστικά αυτή την περιπέτεια της πανδημίας  που μας κρατά ομήρους από τον Φεβρουάριο του 20.

Είναι αλήθεια ότι μέσα στο 2020 χάσαμε πολλά , κερδίσαμε ελάχιστα αλλά είμαστε έτοιμοι να αναπληρώσουμε μέσα στο νέο έτος.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και ότι σταδιακά και όσο προχωράνε οι εμβολιασμοί το ποσοστό αποδέσμευσης  θα μεγαλώνει.

Θέλουμε επιτέλους το καλοκαίρι του 21 να έχει επιστρέψει σε ένα μεγάλο ποσοστό η κανονικότητα στην καθημερινότητα του Έλληνα για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο .

Γίνεται ρε παιδιά ζωή χωρίς όνειρα στόχους και προσδοκίες ;

Η ομηρία της πανδημίας μας έβαλε σε μία κατάσταση αδράνειας  και παρέλυσε όλες τις δραστηριότητες μας.

Είναι αλήθεια ότι μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση μάθαμε πολλά και κυρίως ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή την ζωή.

Βγαίνουμε σίγουρα πιο δυνατοί μέσα από αυτή την περιπέτεια με αρκετές  είναι η αλήθεια απώλειες αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πάμε παρακάτω τις ζωές μας.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2021 θα είναι απλά μία καλύτερη χρονιά από αυτή που έφυγε.

 

Η κυβέρνηση σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ αποφασίζει τι θα γίνει με τα σχολεία αφού βούληση όλων είναι τουλάχιστον σε πρώτη φάση να ανοίξουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία.

Αν η κατάσταση συνεχίσει να είναι διαχειρίσιμη κυρίως όσο αφορά τα ημερήσια κρούσματα και τις εισαγωγές στις ΜΕΘ είναι σίγουρο ότι τα Δημοτικά θα ανοίξουν και μετά από μερικές ημέρες θα ακολουθήσουν Γυμνάσια και Λύκεια.

Σε δεύτερη φάση θα ανοίξει η αγορά και το λιανεμπόριο έστω και με ένα άλλο μοντέλο , ίσως αυτό του click in shop που ακούγεται πολύ τελευταία και από Φλεβάρη θα δούμε τι θα γίνει με την εστίαση που για άλλη μια φορά φαίνεται να πληρώνει το μεγαλύτερο μερίδιο της ζημιάς.

Πάντως μέχρι να έχει εμβολιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού θα είμαστε σίγουρα με κάποια μέτρα και σίγουρα με μάσκες.

Το τελευταίο που φαίνεται ότι θα αποχωριστούμε θα είναι το SMS στο 13033.

 

Δεν γνωρίζουμε τι έγινε στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά στην Καβάλα οι Καβαλιώτες τηρήσανε κατά γράμμα τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις των ημερών και για αυτό δεν είχαμε απρόοπτα και κυρίως αύξηση των κρουσμάτων.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

Μετά από  χρόνια εμφανίστηκε και πάλι στο γνωστό ρόλο της παρουσιάστριας η Ρούλα Κορομηλά που χωρίς να κάνει τίποτα το περιττό έβγαλε μαζί με τον Ρέμο μία πολύ ωραία εκπομπή το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς από την συχνότητα του ΜΕΓΚΑ.

Πιο ώριμη από ποτέ έδειξε ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και την κάθε μία αυτό τον ρόλο και άρεσε πολύ.

Έχει τώρα καμία σχέση ρε παιδιά η Κορομηλά με τον Κοκλώνη ή ακόμα και με  την Μενεγάκη ;

Παραμένει πολύ καλή σε αυτό που κάνει χωρίς να υπερβάλει και κυρίως χωρίς να κουράζει τον τηλεθεατή.

Τέλος είναι σίγουρο ότι η προχθεσινή εμφάνιση της Ρούλας  μόνο τυχαία δεν ήταν και πολύ σύντομα θα δούμε να παρουσιάζει στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ την δική της εκπμοπή.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα , πρώτα «ΣΦΗΝΑΚΙΑ» για το 2021.

Καλημέρα , καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης