• 17 Μαΐου 2024,

Η διαμαρτυρία του Θόδωρου Μουριάδη και η απάντηση της Στέλλας Παπαδοπούλου

 Η διαμαρτυρία του Θόδωρου Μουριάδη και η απάντηση της Στέλλας Παπαδοπούλου

Ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης παραπονέθηκε, διαμαρτυρήθηκε χθες επειδή την Τετάρτη που το κυβερνητικό κλιμάκιο ήταν στην πόλη και το νόμο, απέφυγε να τον συναντήσει.

Απέφυγε να επισκεφτεί το Δημαρχείο. Ο κ. Μουριάδης υπενθύμισε ότι το κυβερνητικό κλιμάκιο δεν πέρασε από το Δημαρχείο, από την έδρα δηλαδή του μεγαλύτερου δήμου του Νομού Καβάλας. Παρά το ότι κινήθηκε και στην πόλη και στον υπόλοιπο Νομό.

Ευθύνες επιρρίπτει από ότι φαίνεται στη νομαρχιακή επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Καβάλας. Η κ. Στέλλα Παπαδοπούλου γενική γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής, απάντησε στο Δήμαρχο λέγοντας ότι με τις δηλώσεις του αδικεί τη νομαρχιακή.

Το πρόγραμμα που ακολούθησε το κλιμάκιο- είπε η Στέλλα Παπαδοπούλου- οριστικοποιήθηκε από τη γραμματεία οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας. Άρα – άφησε να εννοηθεί- η οποιαδήποτε ευθύνη ανήκει στη γραμματεία και όχι στη Νομαρχιακή Καβάλας.

Η Στέλλα Παπαδοπούλου ως εκπρόσωπος της Νομαρχιακής δήλωσε την ικανοποίηση της που το κυβερνητικό κλιμάκιο κατάφερε να περιοδεύσει σε όλο το νομό, να ακούσει τα προβλήματα όλου του νόμου. Χαρακτήρισε την περιοδεία εποικοδομητική.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου

«Με έκπληξη μου είδα ότι το κλιμάκιο των Υπουργών πήγε στο Δήμο Παγγαίου, πήγε στη Χρυσούπολη. Πήγε σε διάφορους φορείς εδώ στην Καβάλα. Αλλά στο Δήμο Καβάλας δεν εμφανίστηκε κανείς. Προς τιμήν του γραφείου του κ. Πλακιωτάκη, δεν ξέρω πως το έμαθε, πήραν τηλέφωνο και μας είπαν να τους συγχωρέσουμε αλλά – είπαν- το πρόγραμμα δεν το κάναμε εμείς.

Το κάνανε από την Καβάλα. Καταλαβαίνεται ποιοι το έχουν κάνει… Με ενόχλησε γιατί ο Δήμος Καβάλας είναι ο μεγαλύτερος στο Νομό, με προβλήματα που έχουν σχέση και με τον τουρισμό και με τα λιμάνια. Και μας αγνοήσανε.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ενώ η συνεργασία με τους τοπικούς βουλευτές είναι άριστη- αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων- υπάρχουν κάποιοι στη Νομαρχιακή ΝΔ Καβάλας που θεωρούν ότι είναι τσιφλίκι τους. Και μπορούν να ρυθμίσουν τα πράγματα. Τέλος πάντων, θα στείλω και μία επιστολή στον Πρωθυπουργό.

Γιατί ο Πρωθυπουργός έχει δείξει δείγματα συνεργασίας και δεν μπορεί αυτά να τα ακυρώνουν κάποιοι τοπικοί που σκέπτονται με παλαιοκομματικό τρόπο. Ο Δήμαρχος δεν είναι δικός μας, έρχονται οι εκλογές κι άρα πρέπει να τον πριονίσουμε…».

(Φωτογραφία από την επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου στην Ιερά Μητρόπολη)

Διαβάστε επίσης