• 21 Μαΐου 2024,

Η Δήμητρα Τσανάκα συνάντησε τον Θόδωρο Κοκκινίδη

 Η Δήμητρα Τσανάκα συνάντησε τον Θόδωρο Κοκκινίδη

 

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα προσκάλεσε και συνάντησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο γραφείο της τον δημιουργό του Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Θόδωρο Κοκκινίδη.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα παρουσία του νομικού συμβούλου του Δήμου Απόστολου Αγγελαράκη και του δημοτικού συμβούλου Νίκου Ξανθόπουλου.

Η δήμαρχος πρότεινε στον Θόδωρο Κοκκινίδη συγκεκριμένο δημοτικό κτήριο για τη μετακίνηση και εγκατάσταση του Μουσείου στην Καβάλα. Ο Θόδωρος Κοκκινίδης δέχτηκε με χαρά την πρόταση λεπτομέρειες της οποίας θα συζητηθούν στο προσεχές διάστημα και αφού στο μεταξύ ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά άλλες προτάσεις που έχει ήδη δεχθεί ο καλλιτέχνης.

Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι η Δήμητρα Τσανάκα υποδέχτηκε με πραγματικό ενδιαφέρον τον Θόδωρο Κοκκινίδη, εκφράζοντας την θέληση του Δήμου να στηρίξει με κάθε τρόπο την μετακίνηση του Μουσείου στην Καβάλα, θεωρώντας το ως ένα μοναδικό εργαλείο ανάπτυξης της πόλης και ένα πολύ σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα σε μια εποχή υψηλού ανταγωνισμού στον τουριστικό τομέα.

Διαβάστε επίσης