• 26 Απριλίου 2024,

Η επιτυχία της εθελοντικής αιμοδοσίας και η νέα διοίκηση του ΣΦΓΤ

 Η επιτυχία της εθελοντικής αιμοδοσίας και η νέα διοίκηση του ΣΦΓΤ

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του ΣΦΓΤ Καβάλας ως εξής:

Πρόεδρος Βαγγέλης Καμπουρίδης, Αντιπρόεδρος Διαμαντής Σταγγίδης, Γενική Γραμματέας Τάνια Γιαννούλα, Ταμία Φωτεινή Καλλιανιώτη, Ειδικός Γραμματέας Φωτεινή Μαδεμλή, Ειδικός Ταμίας Νίκος Καλατζόπουλος, Μέλη Μαρία Κολτσακίδου, Κορίνα Γκουλούση, Μερόπη Παπαδοπούλου, Άννα Μονογυιού, Μίνως Ρακιτζής. Υπεύθυνοι Τμημάτων: Μορφωτικό Κ. Γκουλούση με την υποστήριξη των Τ. Γιαννούλα- Θ. Τσαπάνη, Θεατρικό Μαρία Κολτσακίδου, Κινηματογραφική Λέσχη Άννα Μονογυιού, Υπεύθυνη Ζέφυρου Φωτεινή Καλλιανιώτη, Εικαστικό Διαμαντής Σταγγίδης, Μουσικό Μερόπη Παπαδοπούλου με την υποστήριξη του Β. Καμπουρίδη, Εκδρομικό Φ. Καλλιανιώτη.


Η καθιερωμένη εορταστική πρωτοβουλία του συνοικιακού συλλόγου Περιγιαλίου, ετοιμάζεται μέσω της πρώτης ανακοίνωσης της:

«Όσοι γνωρίζετε άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη βιοποριστική ή ανάγκη για ρουχισμό ή οτιδήποτε άλλο επικοινωνήστε με μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου μας για να βοηθήσουμε στον βαθμό που μπορούμε. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».


Σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη ο συνοικιακός σύλλογος της Παναγίας «Το Κάστρο» οργανώνει αύριο εκδήλωση:

«Η Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ) σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ της Παναγίας (Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Το Κάστρο») σας καλούν σε την ΤΡΙΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 17.00 σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι ενηλίκων «Φτιάχνω το δικό μου Χριστουγεννιάτικο στολίδι και γεμίζω το κουτί της Αγάπης που ταξιδεύει» θα φτιάξουμε τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα στολίδια, θα στολίσουμε τα δέντρα μας και θα γεμίσουμε το μαγικό κουτί της αγάπης και της προσφοράς. Χριστούγεννα!

Η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς κι εμείς αυτό που χρειαζόμαστε είναι η όρεξη και το περίσσιο μεράκι όλων σας, ώστε να γίνουμε μία παρέα και να εκφρασθούμε δημιουργικά. Το κουτί θα ταξιδέψει και θα ζεστάνει τις καρδιές των συνανθρώπων μας. Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η προεγγραφή στο τηλέφωνο 2513 500401 (τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης).


Ο συνοικιακός σύλλογος Κηπούπολης- Καλαμίτσας διατυπώνει ευχαριστήριο για τη συμμετοχή μελών του στην πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία στην Καβάλα:

«Το Δ. Σ. του Συλλόγου εκφράζει της ευχαριστίες του, στα άτομα που αιμοδότησαν για τις ανάγκες των συνανθρώπων του Συλλόγου».


Για την ίδια εθελοντική αιμοδοσία (σχετική η φωτογραφία) ευχαριστήρια ανακοίνωση του διοργανωτή συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας:

«Εκεί που τις πρώτες πρωινές ώρες ήμασταν λίγο προβληματισμένοι με την συμμετοχή , ξαφνικά φτάσαμε να ανοίξουμε και το πέμπτο διαθέσιμο κάθισμα για να εξυπηρετήσουμε το κοινό.. Μας έδωσε μεγάλη χαρά η ανταπόκριση νέων σε ηλικία εθελοντών..!!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη διήμερο και να ευχηθούμε ότι θα στηρίζουν οι φορείς ακόμη περισσότερο αυτή την μεγάλη προσπάθεια…. Για τα μέλη που δεν πρόλαβαν, μπορούν να αιμοδοτήσουν καθημερινά για τον σύλλογο στο τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Καβάλας τις πρωινές ώρες…Ραντεβού στην επόμενη δράση μας … Σας ευχαριστούμε».


Ο σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας ενημερώνει για συμμετοχή μελών-αθλητών του σε αγώνα δρόμου που έγινε προ 15 ημερών:

«Ορεινών αγώνων συνέχεια. Κυριακή 14 Νοεμβρίου έγινε ο 10ος επετειακός αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Οχυρό Νυμφαίας Κομοτηνής με την ονομασία TUVUNU TRAIL RUN. Διοργανώθηκε από τον σύλλογο δρομέων υγείας Rodopi Runners. Ένας δύσκολος αγώνας 32χιλ με υψομετρική διαφορά 1900μ.

Διακρίθηκε ο Στημονιάρης Αθανάσιος(ΕΟΣ) παίρνοντας την τρίτη θέση στην ηλιακή κατηγορία Μ50(50+). Πήραν μέρος σύμφωνα με τον χρόνο κατάταξης οι παρακάτω αθλητές των συλλόγων ΣΧΟΚ και ΕΟΣ. Στημονιάρης Αθαν, Ποριάζογλου Ευγενία, Κρυωνάς Δημήτριος, Χ”Βασιλειάδου Θεοδ,Κων/νου Στέργιος, Μιχαηλίδης Γεώργιος, Μπάρος Ιωάννης,  Βαριαμίδου Βασιλική, Σαββαΐδης Σάββας, Κεραμιδάς Ιωάννης, Κων/νιδης Ιωάννης.Δαμκαούτης Κων.

Συγχαρητήρια σε όλους».


Καλούνται τα μέλη της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11.00πμ στο Πνευματικό Κέντρο της Λέσχης Ποντίων, επί της 7ης Μεραρχίας 89Β, σε Γενική Συνέλευση.


Νέα εκδρομή του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας:

«Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή πραγματοποίησε στις 14/11 στη λίμνη Βιστωνίδα που ανήκει στο Εθνικό πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ο ΦΟΚ για τα μέλη και τους φίλους του. Ευχαριστημένοι επιστρέψαμε στην πόλη μας γεμάτοι εντυπώσεις από τον όμορφο υγροβιότοπο που βρίσκεται τόσο κοντά μας, από τις χαρούμενες και ξένοιαστες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα.Ευχαριστούμε όλους και όλες που συμμετείχαν και ευελπιστούμε και σε άλλες εξορμήσεις όταν  οι συνθήκες το επιτρέψουν»

Διαβάστε επίσης