• 19 Απριλίου 2024,

Μαζί Μουριάδης – Θυσιάδου στο «Υπερταμείο»

 Μαζί Μουριάδης – Θυσιάδου στο «Υπερταμείο»

Στην Αθήνα ταξιδεύει την προσεχή Τετάρτη ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, σε ένα ταξίδι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα. Θα βρεθεί μαζί με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Άννα Θυσιάδου στο λεγόμενο «Υπερταμείο».

Εκεί θα συναντήσουν τον Καβαλιώτη στην καταγωγή, επικεφαλής κ. Δημητριάδη και όπως φαίνεται θα συζητήσουν μαζί του όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το παραλιακό μέτωπο της πόλης. Ειδικότερα φαίνεται ότι θα συζητηθεί η τύχη της περιοχής στην οποία σήμερα βρίσκεται το ανοιχτό κολυμβητήριο. Το οποίο δε λειτουργεί και συχνά μετατρέπεται σε εστία μόλυνσης. Πρόκειται για μία εκκρεμότητα ετών για την οποία έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις αλλά δεν έχει παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, αν στην περιοχή επαναλειτουργήσει το ανοιχτό κολυμβητήριο τότε αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και αρμοδιότητα του Δήμου Καβάλας. Στον οποίο έχει παραχωρηθεί. Αν ωστόσο επιδιωχθεί να αλλάξει η χρήση και να καταργηθεί το ανοιχτό κολυμβητήριο τότε η περιοχή επανέρχεται στην αρμοδιότητα του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας.

Υπάρχει και μια άλλη πρόταση κατάργησης του ανοιχτού κολυμβητηρίου κι επέκτασης στην ίδια θαλάσσια περιοχή είτε του λιμανιού, είτε των πλωτών εξεδρών. Ο κ. Μουριάδης και η κ. Θυσιάδου θα επιστρέψουν στην Καβάλα την ίδια μέρα.

Διαβάστε επίσης