Οι εργαζόμενοι της ΚΑΒΑΛΑ OIL προειδοποιούν τον ΤΑΡ

 Οι εργαζόμενοι της ΚΑΒΑΛΑ OIL προειδοποιούν τον ΤΑΡ

Με σημερινό  δελτίο τύπου που έστειλαν στα τοπικά μέσα το σωματείο εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ OIL στηλιτεύει την αδιαλλαξία που επιδεικνύει η διοίκηση του αγωγού ΤΑΡ αναφορικά με τη διέλευση και καλεί να γίνει σεβαστή κάθε ιδιοκτησία προκειμένου ο αγωγός να περάσει «ειρηνικά» από τα χώματα της περιοχής μας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι εργαζόμενοι στην ΚΑΒΑΛΑ OIL προειδοποιούν ότι ο ΤΑΡ θα τους βρει απέναντί του στα χωράφια. Υπό τον τίτλο «Απέναντι στην αδιαλλαξία του ΤΑΡ αντιστέκεται συνολικά η τοπική κοινωνία» το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Τα χρόνια περνούν και ο ΤΑΡ μπορεί να αλλάζει διοικήσεις, αλλά η αδιάλλακτη στάση του, πάνω στην όδευση παραμένει. Μπορεί ο Δήμος, ο Αγροτικός σύλλογος αλλά και συνολικά η τοπική κοινωνία να ξεκαθαρίζει ναι στη διέλευση, αλλά εκεί που ενοχλεί και ζημιώνει λιγότερο την τοπική οικονομία. Ο ΤΑΡ επιμένει να περάσει εκεί που καταστρέφει γόνιμη γη, χωρίς κυριολεκτικά να «του καίγεται καρφί» που λέει και ο λαός μας.

Η Καβάλα ήταν και συνεχίζει να είναι ένας φιλόξενος τόπος για κάθε επένδυση, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορεί να δεχθεί την αδιάλλακτη στάση κανενός όσο ισχυρός κι αν φαίνεται. Απέναντι σ’ αυτή την ανάλγητη – αδιάλλακτη στάση του ΤΑΡ, καλούμε κάθε τοπικό σύλλογο και φορέα να συμπαρασταθούν στον αγώνα αλλαγής όδευσης του ΤΑΡ που δίνει χρόνια τώρα ο Αγροτικός Σύλλογος Καβάλας.

Στην αυθαιρεσία του καθενός η τοπική κοινωνία είναι απέναντι με κάθε μέσον.

Καλούμε τον ΤΑΡ να σεβαστεί την κάθε ιδιοκτησία και να περάσει ειρηνικά από τα χώματα της περιοχής μας, γιατί διαφορετικά θα μας βρει όλους απέναντί του στα χωράφια.

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ OIL»

 

Διαβάστε επίσης