Η γιορτή στον Άγιο Κωνσταντίνο έγινε κανονικά

 Η γιορτή στον Άγιο Κωνσταντίνο έγινε κανονικά

Παρά τη βροχή της περασμένης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε κανονικά στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου η χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσε ο συνοικιακός πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος «Ο δρόμος του νερού». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο μικρό πάρκο που βρίσκεται στη συνοικία αλλά και στο χώρο, όπου λειτουργεί το γραφείο του συλλόγου.

Μεταξύ των συμμετεχόντων στη γιορτή ήταν και ο Άγιος Βασίλης που υποδέχθηκε τα μικρά παιδιά και τους μοίρασε δώρα. Η μικρή παιδική χαρά ήταν όμορφα στολισμένη ύστερα από πρωτοβουλία της διοικήσεως του συλλόγου. Οι Παραμυθάδες ήταν επίσης εκεί και διηγήθηκαν παραμύθια στα πολλά παιδιά, τα οποία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου και μετείχαν στην εκδήλωση. Προσφέρθηκαν σπιτικά κεράσματα, ενώ τα παιδιά απασχολήθηκα δημιουργικά για αρκετή ώρα.

Φέτος, οι εκδηλώσεις των συνοικιακών συλλόγων έχουν ενταχθεί στο γενικότερο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας, ωστόσο εκείνες των προηγούμενων ημερών ατύχησαν λόγω της βροχόπτωσης. Εξαίρεση αποτέλεσε η εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου του Αγίου Κωνσταντίνου που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης