• 29 Μαρτίου 2024,

Η καλύτερη εποχή για βιταμίνη D !

 Η καλύτερη εποχή   για βιταμίνη D !

Ένας στους δύο έλληνες έχει σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε έλλειψη στην βιταμίνη D που την παίρνεις απο τον ήλιο το Φθινόπωρο και την Άνοιξη γιατί ο ήλιος ο καλοκαιρινός είναι επικίνδυνος και καλό είναι να τον αποφεύγουμε.

Αυτή η εποχή , αυτός ο Οκτώβρης είναι ο καταλληλότερος για να γεμίσουμε τις αποθήκες του οργανισμού μας με βιταμίνη D.

Αυτός ο ήλιος ο Φθινοπωρινός κάνει μόνο καλό και για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε κανονικά τις ηλιοθεραπείες.

Μπορεί να σταματήσαμε τα μπάνια αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε να μαζεύουμε ήλιο.

Χαρείτε αυτές τις υπέροχες ημέρες που μας χαρίσει απλόχερα ο Οκτώβρης γιατί τα πρωτοβρόχια και η μούντα παραμονεύουν και έρχονται.

Με την εμφάνιση τους θα αλλάξει αυτόματα και η ψυχολογία μας αφού είναι γνωστό πλέον σε όλους οτι αλλιώς σκεφτόμαστε και λειτουργούμε υπό συνθήκες ηλιοφάνειας.

 

Θα τα βρεί σίγουρα ο Τσίπρας με τον Καμμένο και δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση να πέσει απο αυτή την κόντρα.

Δεν πέρασε η κυβέρνηση του Τσίπρα μέσα απο συμπληγάδες στην κυριολεξία για να πέσει για ένα γινάτι και έναν καυγά.

Μπορεί να πέσει απο οποιοδήποτε άλλο λόγο αλλά σίγουρα δεν θα την ρίξει ο Καμμένος.

Είναι γλυκειά η κυβέρνηση.

 

Ο νεαρός Χατζηκυριάκου που αφήνει τον ΑΟΚ και πάει στην Πέρνη αποτέλεσε και την γέφυρα ανάμεσα στις δύο ομάδες προκειμένου να γίνει ο χθεσινός αγώνας κυπέλου και να διευκολυνθεί ο ΑΟΚ και να σβήσει τις τιμωρίες δύο βασικών του ποδοσφαιριστών του Γεμριστού και του Τσούτση που θα τεθούν και αυτοί στην διάθεση του Δερμιτζάκη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα που μετά απο ένα εύκολο πρόγραμμα βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και έρχεται στην Καβάλα ελπίζουμε για την πρώτη του ήττα.

Είναι μία ομάδα με αρκετά οικονομικά προβλήματα που προέρχεται απο την football league με διοίκηση λαϊκής βάσης αφού οι επιχειρηματίες που την οδηγήσανε στην Β’ Εθνική έχουν κουραστεί και έχουν κάνει πίσω.

Καταλαβαίνετε οτι όταν δεν υπάρχει μία διοικούσα, ένας πυρήνας ανθρώπων που θα τρέχει την ομάδα δεν μπορεί εύκολα να γίνει δουλειά. Το μοντέλο της λαϊκής βάσης σε αυτές τις κατηγορίες που μόνο βάζεις δεν μπορεί να σε πάει πολύ μακριά.

Ισα – ισα που θα βγάζεις την χρονιά με αξιοπρέπεια.

 

Επιστήμονες της Αμερικής κρούουν τον κώδωνα κινδύνου για τις δίαιτες που κυκλοφορούν κυρίς μέσω του διαδικτύου και υπόσχονται  μεγάλη απώλεια κιλών σε μικρό χρονικό διάστημα.

Είναι δίαιτες που αποκλείουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές και εκεί είναι που αρχίζουν οι κίνδυνοι για την υγεία μας αφού όλοι οι οργανισμοί δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες και αντοχές.

Επιμένουν και τονίζουν οι επιστήμονες ότι όλες οι δίαιτες θα πρέπει να ξεκινάνε απο τις εξετάσεις αίματος και θα αποτελούν τον πιλότο για την δίαιτα που θα ακολουθεί ο κάθε ένας που θέλει να χάσει κιλά.

Αυτή η τακτική κόβουμε τα πάντα και τρώμε μόνο γιαούρτια για παράδειγμα δεν είναι δίαιτα.

 

Θα αλλάξει η κεντρική πλατεία της Καβάλας με κάποιες παρεμβάσεις που θα γίνουν και όταν θα τελειώσουν το συντριβάνι που έτσι και αλλιώς δεν λειτούργησε ποτέ σωστά δεν θα υπάρχει.

Εμείς επειδή δεν μπορούμε να το φτιάξουμε θα το καταργήσουμε.

Θα το κάνουμε παρτέρι με μπιγόνιες οι οποίες θα ποτίζονται τους πρώτους μήνες και εν συνεχεία θα εγκαταλειφθούν στη τύχη τους και στο τέλος θα μαραθούν.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης