• 20 Απριλίου 2024,

Η κυβέρνηση εμβολιάζει τους …. εμβολιασμένους για να μη χάσει και αυτά που έχει !

 Η κυβέρνηση εμβολιάζει τους …. εμβολιασμένους για να μη χάσει και αυτά που έχει !

Αφού δεν μπορεί να αλλάξει θεαματικά το ποσοστό των ανεμβολίαστων και να αλλάξει ταυτόχρονα και η μοίρα αυτής της χώρας όσο αφορά την πορεία της πανδημίας η κυβέρνηση κάνει εκστρατεία για να εμβολιάσει τους … εμβολιασμένους και να διατηρήσει τουλάχιστον αυτά που έχει κερδίσει το προηγούμενο διάστημα.

Αυτό έχει μία λογική αφού όπως λέει και το γνωστό ρητό : αν δεν μπορείς να κερδίσεις μία μάχη τουλάχιστον κοίτα να μην την χάσεις.

Εμείς με τόσους πολλούς ανεμβολίαστους παλεύουμε πλέον για την ισοπαλία και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε το ποσοστό των εμβολιασμένων με την τρίτη δόση.

Αν χάσουμε και την μάχη της τρίτης δόσης στους ήδη εμβολιασμένους πραγματικά θα έρθουν πολύ χειρότερες ημέρες για όλους μας.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πραγματικά με όσους φοβούνται το εμβόλιο για δικούς τους λόγους υγείας  και πραγματικά τους κατανοούμε.

Δεν μπορούμε όμως με τίποτα να δεχτούμε αυτούς που δεν εμβολιάζονται γιατί επιμένουν να πιστεύουν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ότι δηλαδή θα αλλάξει το DNA μας , ότι θα μας κάνει πιθήκους και ότι το εμβόλιο είναι στην πραγματικότητα ένα τσιπάκι για να μας παρακολουθεί ο Big Brother.

Αυτό το τσιπάκι που φοβούνται οι ανεμβολίαστοι το έχουμε βάλει στην ζωή μας με το fb και το instagram πριν από μερικά χρόνια.

Μέσα από αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δίνουμε καθημερινά πληροφορίες για τον τρόπο ζωή μας, τις συνήθειες μας , τι αδυναμίες του χαρακτήρα μας και όλες αυτές τις πληροφορίες που δεν θέλουμε να δώσουμε κάνοντας το εμβόλιο.

Ο πυρήνας των ανεμβολίαστων δεν έχει καταλάβει ή δεν θέλει να καταλάβει ότι αυτή η κλειδαρότρυπα παρακολούθησης έχει ανοίξει εδώ και χρόνια.

Δεν χρειάζεται το εμβόλιο για να επιτευχθεί.

 

Κανονικά θα αγωνιστεί την προσεχή Κυριακή ο ΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Super League 2 με  το εκτός έδρας παιχνίδι στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό.

Μετά από δύο αγωνιστικές που χάσαμε άνευ αγώνα γιατί δεν γινόταν αλλιώς η ομάδα μας ξεκινάει να αγωνίζεται από αυτή την Κυριακή με νέα παιδιά που στην παρούσα φάση απλώς θα «βάλουν πλάτη» για να μην χάσουμε την κατηγορία.

Είναι βέβαιο ότι θα χάσουμε τα πρώτα παιχνίδια και θα είναι δύσκολα τα απογεύματα της Κυριακής μέχρι και την 1η Ιανουαρίου που θα μπορέσουμε να κάνουμε μεταγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Με το νέο έτος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα πρέπει να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη και να φέρει μία 20άδα αξιόλογων ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών και να σώσουν στο τέλος την ομάδα.

Όλοι γνωρίζουν ότι αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά της επιβίωσης.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία να μπορέσουμε φέτος να διατηρηθούμε στην κατηγορία που κερδίσαμε αγωνιστικά την προηγούμενη χρονιά.

Τώρα μας χρειάζεται ο ΑΟΚ , τώρα στα δύσκολα.

Καλή μας επιτυχία και καλό ξεκίνημα.

Στα εύκολα ΑΟΚ και στα δύσκολα ΑΟΚΑΡΑ !

 

Κάτω τα χέρια από την Κατερινούλα την Καινούργιου που δεν μπορεί να σταυρώσει άντρα.

Όλες της οι σχέσεις πάνω που είναι να σοβαρέψουν χαλάνε και η Κατερίνα μένει πάλι μόνη σαν το λεμόνι.

Βέβαια μετά από τόσες σχέσεις που δεν καταφέρανε να έχουν happy end αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν αρμενίζουμε στραβά αλλά … στραβός είναι ο γιαλός !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης