• 3 Μαΐου 2024,

Η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας στην επέτειο απελευθέρωσης της Μονεμβασιάς (φωτογραφίες)

 Η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας στην επέτειο απελευθέρωσης της Μονεμβασιάς (φωτογραφίες)

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασίας, του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Διεθνή Οργανισμού International Action Art.

Την εκδήλωση συντόνισε η Κλέλια Χαρίση δημοσιογράφος του Εθνικού Κήρυκα Νέας Υόρκης και Διευθύντρια Λόγου και Τέχνης του Ομίλου UNESCO. Η Μακεδονία και ο Πόντος ταξίδεψαν για να συναντήσουν τον Μοριά και να τιμήσουν με λαμπρότητα την Απελευθέρωση της Μονεμβασίας σε μια μουσικοχορευτική βραδιά Παράδοσης, διατηρώντας ζωντανή την Πολιτιστική μας Κληρονομιά και ενδυναμώνοντας την συλλογική Ιστορική Μνήμη.

Πολλά συγχαρητήρια στις χορευτικές ομάδες! Θερμές ευχαριστίες στο Χοροδιδάσκαλο κ. Δημήτρη Φωτογράφο και το Χορευτικό Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Μονεμβασίας “ΡΙΖΕΣ” για την πρόσκληση συμμετοχής μας στις εκδηλώσεις Απελευθέρωσης της Μονεμβασίας και την υπέροχη φιλοξενία μας!

Θαυμάσαμε τα αξιοθέατα της περιοχής, περάσαμε φανταστικά και επιστρέψαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πανέμορφη Μονεμβασία!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης