Παντρεύτηκε ο Καβαλιώτης CEO του Antenna Μιχάλης Ισκάς στη Βουλιαγμένη (φωτογραφίες-video)

 Παντρεύτηκε ο Καβαλιώτης CEO του Antenna Μιχάλης Ισκάς στη Βουλιαγμένη (φωτογραφίες-video)

Ο Μιχάλης Ισκάς και η σύντροφός του Τζώρτζια παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους στη Βουλιαγμένη.

Ένα διάλειμμα από τις διακοπές τους στη Μύκονο πραγματοποιήσαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Η παρουσιάστρια και influencer και ο σύζυγός της βρέθηκαν για ένα ταξίδι- αστραπή στην Αθήνα. Ο λόγος;

Το αγαπημένο ζευγάρι παρευρέθηκε στον γάμο και τη βάφτιση του Μιχάλη Ισκά και της Τζώρτζια. Μάλιστα την ίδια μέρα το ζευγάρι βάφτισε τη μοναχοκόρη τους Δάφνη. Ο γάμος και η βάφτιση πραγματοποιήθηκαν στο Island στη Βουλιαγμένη.

Το «παρών» έδωσαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι του CEO Antenna Studios και της συντρόφου του. Μάλιστα στη δεξίωση που ακολούθησε τραγούδησε live η Πέγκυ Ζήνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια τούς αφιέρωσε τις μεγαλύτερες ερωτικές της επιτυχίες. Η γιορτή, οι χοροί και το κέφι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για την εμφάνιση της η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα αέρινο μάξι φόρεμα Nash by Natasha Avloniti, αξίας 180 ευρώ. Το halterneck σχέδιο αλλά και τα cut-outs έδιναν μια σέξι αύρα στο look της, ενώ το παστέλ χρώμα αναδείκνυε τη μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Θυμίζουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης παραμένει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μάλιστα τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα εκπομπή. Το κανάλι του Αμαρουσίου, έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023, ενώ μάλιστα θα δούμε τρία νέα shows μέσα από τη συχνότητά του: Τα Dragon’s Den, Family Game Fight και το I’m a Celebrity get me out of here.

Το Dragon’s Den αναλαμβάνει ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ για τα υπόλοιπα δύο δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα ονόματα των παρουσιαστών.

Πηγή: www.okmag.gr

Διαβάστε επίσης