• 19 Απριλίου 2024,

Η Μαντόνα στο τελικό της Eurovision ! (1 εκάτ. δολάρια για δύο τραγούδια )

 Η Μαντόνα στο τελικό της  Eurovision ! (1 εκάτ. δολάρια για δύο τραγούδια )

Το γεγονός  που κάνει τον φετεινό διαγωνισμό της Eurovision στο Ισραήλ ξεχωριστό είναι η συμμετοχή της βασίλισσας της POP Μαντόνα στην τελικό της διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές πείσανε την 61χρονη πλέον Μαντόνα να δώσει το παρών στην τελική φάση του διαγωνισμού και να ερμηνεύσει και δύο τραγούδια.

Το ένα θα είναι από το παρελθόν και σίγουρα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και το δεύτερο θα είναι καινούργιο και θα ακούγεται για πρώτη φορά στο Ισραήλ.

Για τα δύο αυτά τραγούδια η Μαντόνα θα βάλει στον λογαριασμό της 1 εκάτ. δολάρια.

3 λεπτά το ένα τραγούδι και 3 το άλλο σύνολο 6 λεπτά πάνω στην σκηνή και 1 εκατομμύριο η αμοιβή.

Πείτε ποιός άλλο βγάζει 1 εκατομμύριο σε 6 λεπτά ;

Ουδείς !

Για αυτό και η Μαντόνα είναι μία και μοναδική.

Βέβαια το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το χρήμα της αμοιβής της θα το πληρώσει άλλος και αυτός ο άλλος είναι ο  ο Ε­βραιο-Κα­να­δός δι­σε­κα­τομ­μυ­ριού­χος Sylvan Adams.

Ο Αdams εί­ναι ε­πί­σης αυ­τός που χρη­μα­το­δό­τη­σε τη με­τα­φο­ρά του Giro d’Italia στο Ισ­ρα­ήλ, που έ­χει γί­νει το με­γα­λύ­τε­ρο α­θλη­τι­κό γε­γο­νός της χώ­ρας. Ερ­γά­ζε­ται ε­πί­σης στην πο­λι­τι­στι­κή α­νά­πτυ­ξη της χώ­ρας με στό­χο να φέ­ρει με­γά­λους καλ­λι­τέ­χνες στο Ισ­ρα­ήλ για να προ­ω­θή­σουν το κύ­ρος της χώ­ρας πα­γκο­σμί­ως.

Ο Adams συμ­φώ­νη­σε να χρη­μα­το­δο­τή­σει την εμ­φά­νι­ση της Madonna τον Μά­ιο στο Τελ Α­βίβ, με­τά α­πό την εκ­δή­λω­ση του σχε­τι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος α­πό τον κρα­τι­κό τη­λε­ο­πτι­κό φο­ρέ­α, KAN.

Καταλαβαίνετε ότι όταν υπάρχει χρήμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Και να έχετε υπόψη σας , ότι δεν αγοράζεται με πολλά λεφτά , αγοράζεται με πάρα πολλά λεφτά γιατί όλα έχουν την τιμή τους.

Το χρήμα κυβερνάει αυτό τον κόσμο είτε το θέλουμε είτε όχι !

Αυτόν τον εβραιοκαναδό τον Άνταμς τον επιχειρηματία δεν μπορούμε να τον φέρουμε και στην Ελλάδα να πληρώσει καμμιά διοργάνωση ;

‘Η να βρούμε τρόπο να τον φέρουμε στην Καβάλα να μας αποκαταστήσει την πεσμένη γέφυρα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Και οτι γέφυρα γουστάρουμε.

Μέχρι και αερογέφυρα μπορεί να μας κάνει ο τύπος που έχει πολύ χρήμα και το ξοδεύει αβόγγηχτα.

Όταν πληρώνει 1 εκατ. δολάρια για 6 λεπτά απο την ζωή της Μαντόνα καταλαβαίνετε οτι ο άμνθρωπος είναι απο μόνος του μια κατηγορία.

 

Βελτιώνεται ο καιρός αλλά η αστάθεια επιστρέφει προς το τέλος της εβδομάδας με βροχές που μπορεί να μας χαλάσουν κάποια σχέδια που έχουμε για το Σαββατοκύτιακο.

Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Μόνο με καθαρό μυαλό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά  τα προβλήματα που προκύπτουν σε καθημερινή σχεδόν βάση.

 

Στα μέσα του Μάη ανοίγει και πάλι το ξενοδοχείο ΑΚΤΙ και το beach bar IL PRIMO στο Παληό υπό νέα διεύθυνση απο πέρσι και με πολλές αλλαγές φέτος στην παραλία και στο beach bar.

Οι εργασίες στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου είναι πάρα πολλές και το αποτέλεσμα έχει ξεκινήσει ήδη να φαίνεται.

Απο τα μέσα του ερχόμενου μήνα το ξενοδοχείο θα είναι πανέτοιμο ενώ απο φέτος θα λειτουργεί και η κουζίνα με περισσότερες επιλογές σε ένα καταπλητικό χώρο κυριολεκτικά εκεί που σκάει το κύμα.

Φέτος το beach bar IL PRIMO για τους Καβαλιώτες θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού.

 

Ακόμα και με τα πόδια θα βρεθούνε οι Καβαλιώτες την Κυριακή στην γειτονική Ξάνθη για το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν με την Ασπίδα Ξανθης που έχει ήδη υποβιβαστεί και είναι αγωνστικά τουλάχιστον δύο κλικ κάτω απο την δική μας , αρκεί αυτό να αποδειχτεί και μέσα στο γήπεδο.

Ο ΑΟΚ είναι πρώτος στην βαθμολογία με ένα βαθμό διαφορά απο τον δεύτερο Νέστο και αυτή την διαφορά του ενός αν οχι να την μεγαλώσει σίγουρα να την διατηρήσει και μετά τα 90 λεπτά του αγώνα με την Ασπίδα.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης