Η Ματίνα Τσούτσα διαμαρτύρεται και καταγγέλλει

 Η Ματίνα Τσούτσα διαμαρτύρεται και καταγγέλλει

Με επιστολή της προς τη ΓΣΕΕ η κ. Ματίνα Τσούτσα διαμαρτύρεται και καταγγέλλει αντικαταστατικές διαδικασίες στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας. Αναφέρεται σε πρόσφατα γεγονότα και φυσικά δεν δέχεται τη διαδικασία αναδιάρθρωσης του διοικητικού συμβουλίου.

Υπογράφει μάλιστα ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες το κείμενο της κ. Τσούτσα αναφέρει τα ακόλουθα:

«Την 29η Απριλίου 2024, και περί ώρα 19.34, άτομο άγνωστο σε εμένα, δρώντας προφανώς κατ΄ εντολή και καθ’ υπόδειξη παραγόντων που έχουν ταλαιπωρήσει το εργατικό κίνημα στην Καβάλα με τις πράξεις τους στο παρελθόν, διέρρηξαν την πόρτα του Εργατικού Κέντρου και άλλαξαν την κλειδαριά, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η είσοδός είτε εμού, είτε των αντιπροέδρων εντός του χώρου όπου θα διεξαγόταν το ΔΣ.

Συνεπεία του γεγονότος αυτού, θεωρώ ως μη γενόμενη οποιαδήποτε πράξη, καθώς αμφισβητώ σφόδρα το εάν όντως ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση, εάν για την ακρίβεια πραγματοποιήθηκε οιαδήποτε συνεδρίαση αφού πραξικοπηματικά μου απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο χώρο όπου διατελώ πρόεδρος, ενώ ακόμα και στην περίπτωση που με τη λογική να δοκιμάζεται δεχτώ πως όντως συντελέστηκε ΔΣ, αυτό προέβη σε απόφαση ανασύνθεσής του ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ.

Συνεπεία των ανωτέρω, παρακαλώ αγνοήσατε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε νωρίτερα, καθώς δεν έχω πρόσβαση στους χώρους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας παρανόμως, επειδή έτσι θέλησαν κάποιοι».

Διαβάστε επίσης