Η Νίκη Ανέστη για την επιτυχία του COSMOPOLIS

 Η Νίκη Ανέστη για την επιτυχία του COSMOPOLIS

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το φετινό φεστιβάλ COSMOPOLIS το πρόγραμμα του οποίου παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Η επιτυχία ήταν κάτι αναμενόμενο από τη Νίκη Ανέστη, εκπρόσωπο του συλλόγου ΠΝΟΗ που είχε περίπτερο αυτές τις ημέρες στην Παναγία, αφού ο κόσμος το αποζητά και το αγαπά το φεστιβάλ. Είναι ένας θεσμός που αγκαλιάστηκε από τη γέννησή του, το δε ευχάριστο ήταν η προσέλευση επισκεπτών είτε από άλλες πόλεις, είτε από άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις της κ. Ανέστη, το φετινό πρόγραμμα ήταν πλουσιότερο και οι δράσεις ήταν απλωμένες σε όλες τις γωνιές της χερσονήσου. Κάθε επισκέπτης επομένως μπορούσε να επιλέξει τη δράση της αρεσκείας του και να το απολαύσει.

Το περίπτερο της ΠΝΟΗΣ, που συγκαταλέγονταν μεταξύ εκείνα των μη κυβερνητικών οργανώσεων, δέχθηκε αμέτρητες επισκέψεις. Ο κόσμος ζήτησε ενημέρωση από τους εκπροσώπους του συλλόγου, άρα ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία για την προβολή του έργου που παράγεται. Βεβαίως, όποιος επιθυμούσε μπορούσε να υποστηρίξει τη δράση του συλλόγου με την αγορά κάποιου αναμνηστικού δώρου.

Το στοιχείο που έλειψε από το φεστιβάλ και θα το επιθυμούσε πραγματικά η Νίκη Ανέστη ήταν η εμπλοκή των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, πλην φυσικά του συλλόγου των κατοίκων της Παναγίας που θεωρείται ως ο «οικοδεσπότης». Μια μίνι αγορά που λειτουργούσε πλησίον των περιπτέρων όπου φιλοξενούνταν οι ΜΚΟ δεν ενόχλησε την κ. Ανέστη, διότι ανάλογες αγορές υπάρχουν και σε ξένα φεστιβάλ και μάλιστα λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης