Η ομάδα των Παραμυθάδων στην Αλεξάνδρεια

 Η ομάδα των Παραμυθάδων στην Αλεξάνδρεια

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου κι αφού από νωρίς επισκεφτήκαμε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας, σειρά είχε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας καθώς και τα παιδιά του Συλλόγου «Τα Παιδιά της Άνοιξης».

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι εμείς παρουσιάσαμε το παραμύθι μας, το «Οι μουζικάντες», τρεις συνεχόμενες φορές. Αυτό έγινε γιατί θέλαμε να έχουμε λίγα παιδιά σε κάθε παρουσίαση προκειμένου να έχουμε πιο ποιοτική προσέγγιση στην παράστασή μας.

Προς μεγάλη μας έκπληξη ακόμα και τα παιδιά που δεν ήθελαν αρχικά να ακούσουν το παραμύθι και ήταν ανήσυχα απορροφήθηκαν από την παρουσίαση και συμμετείχαν με όλη την διάθεσή τους. Και μετά το παραμύθι, τραγουδήσαμε με όρεξη και δυνατές φωνές το «Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι» μιμούμενοι με κέφι τις φωνές των ζώων. Κι όταν τελείωσε και το τραγούδι, σειρά είχαν τα παραμυθοζάρια…

Η κάθε ομάδα ξεχωριστά έφτιαξε το δικό της παραμύθι όπου και αυτά θα τα δείτε δημοσιευμένα τις επόμενες μέρες από την σελίδα μας!

Κάπως έτσι έκλεισε ένα διήμερο για τους «Παραμυθάδες». Με επισκέψεις σε Ειδικά Σχολεία σε Βέροια και Αλεξάνδρεια. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας! Κάθε αγκαλιά που μας προσφέρατε, ισοδυναμούσε με ώρες ξεκούρασης. Και ήταν πολλές οι αγκαλιές. Ζεστές, σφιχτές, αληθινές αγκαλιές. Από αυτές που μας αρέσουν εμάς τους παραμυθάδες.

Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς για την ζεστή φιλοξενία και για την ευκαιρία που μας δώσατε να γνωρίσουμε αυτές τις ξεχωριστές και μοναδικές παιδικές ψυχές!

Εις το επανιδείν!

Συμμετείχαν οι παραμυθάδες: Μαρία Παπακωνσταντίνου, Αδελαΐς Ράπτη και η Μαρία Χαριζάνη.

(Πηγή ιστοσελίδα της ομάδας των Παραμυθάδων- φωτογραφία αρχείου )

Διαβάστε επίσης