• 10 Μαΐου 2024,

Η Ομοσπονδία καλεί όσους προσέφυγαν κατά του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)

 Η Ομοσπονδία καλεί όσους προσέφυγαν κατά του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας καλεί τους συμμετέχοντες στις ομαδικές προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ προκειμένου να προσκομίσουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της ΟΕΒΕ. Πρόκειται για επτά ομαδικές αγωγές που θα συζητηθούν στο διοικητικό πρωτοδικείο, οι περισσότερες στις 19 Δεκεμβρίου και κάποιες ακόμη στις αρχές του νέου έτους.

337 μικρομεσαίοι επαγγελματίες και έμποροι έχουν υπογράψει τις προσφυγές. Εδώ κι ένα μήνα καλούνται ώστε να προσκομίσουν στην ΟΕΒΕ τα απαραίτητα δικαιολογητικά αλλά μόνο οι 50 έχουν ανταποκριθεί προς το παρόν. Για να προχωρήσει το διαδικαστικό κομμάτι της υπόθεσης θα πρέπει να καταθέσουν τις εξουσιοδοτήσεις τους και οι υπόλοιποι, προς τους δικηγόρους που χειρίζονται τις υποθέσεις.

Η ΟΕΒΕ που έχει παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου με ανάλογο περιεχόμενο θυμίζει ότι στη συγκεκριμένη φάση της διαδικασίας απαιτείται μόνο η υπογραφή κειμένου εξουσιοδότησης. Όσοι έχουν συμμετάσχει στις ομαδικές προσφυγές δεν πληρώνουν οποιοδήποτε ποσό.

Διαβάστε επίσης