• 20 Μαΐου 2024,

Τα νέα της ομάδας των Παραμυθάδων

 Τα νέα της ομάδας των Παραμυθάδων

Οι κυρίες της Art Attack που εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου να πραγματοποιηθεί άλλη μια πετυχημένη αλφαβητοπαρέλαση, ετοίμασαν τα δείγματα των στολών με τις οποίες θα συμμετέχει η ομάδα μας. Υπενθυμίζουμε ότι η φετινή καρναβαλική παρέλαση, έχει θέμα «Όταν μιλούν τα παραμύθια». Παραμύθια δηλαδή που τα είδαμε να «ζωντανεύουν» στην θεατρική σκηνή.

Οι Παραμυθάδες επιλέξαμε ένα παραμύθι που μας έχει αφήσει ανεξίτηλο το ίχνος του. «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα». Έτσι, πέραν του αυτοκράτορα και των δύο ραφτών, όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να συμμετέχουν μαζί μας, θα ντυθούν είτε αυλικός (η στολή που φοράει η Μέλη στην παρακάτω φωτογραφία), είτε αξιωματικός (η στολή που φοράει ο Χρήστος στην παρακάτω φωτογραφία).

Οι τιμές των στολών είναι 20 ευρώ για τους ενήλικες και 12 ευρώ οι παιδικές (έως 8 χρονών). Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι άσπρες κάλτσες, το ξύλο που κρατάει ο αξιωματικός και το κάστρο στο φόντο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής: 6946 816535 (Χρήστος) και info@paramythades.org.

*Έφτασε ο Δεκέμβριος και μας φέρνει την πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Τα Χριστούγεννα, μια γιορτή που τόσο απολαμβάνουν τα παιδιά και που τόσο κοπιάζουν οι μεγάλοι για να την απολαύσουν τα παιδιά.

Η πρόσκληση που ακολουθεί όμως, δεν απευθύνεται στα παιδιά, μα στους ενήλικες. Μαζί με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση με ανάγνωση τριών χριστουγεννιάτικων διηγημάτων του σκιαθίτη λογοτέχνη, συνοδεία ζωντανής μουσικής – και δη παραδοσιακών οργάνων- καθώς και ζεστού κρασιού. Πιο συγκεκριμένα, οι Παραμυθάδες θα διαβάσουμε τα διηγήματα: Το Χριστόψωμο, Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη, Η σταχομαζώχτρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη -λόγω της ημέρας- αίθουσα του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 20:00 (8 το βράδυ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη. (Πηγή ιστοσελίδα της ομάδας των Παραμυθάδων).

 

Διαβάστε επίσης