Ο Γιάννης Παναγιωτίδης προβλέπει συμμετοχή 2.500 μελών

 Ο Γιάννης Παναγιωτίδης προβλέπει συμμετοχή 2.500 μελών

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχών Γιάννης Παναγιωτίδης είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου, η διαδικασία των οποίων άρχισε εχθές Κυριακή στο παράρτημα της Θάσου και θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο στο κτήριο του φορέα, στην κεντρική πλατεία της Καβάλας. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης μίλησε στην ΠΡΩΙΝΗ για την προεκλογική δραστηριότητα, για το κλίμα που επικράτησε προ των εκλογών, ασκώντας κατ’ αρχήν κριτική στον Αντώνη Καραγιαννίδη ο οποίος την Πέμπτη παρουσίασε με δελτίο τύπου τον απολογισμό του ως οικονομικός επόπτης για την 6ετια που παρήλθε. Αναφορικά με το συγκεκριμένο απολογισμό και ειδικότερα για το διαδικαστικό σκέλος, ο κ. Παναγιωτίδης διατύπωσε αρνητικά σχόλια.

Μ’ αυτόν τον απολογισμό, τον οποίον και δημοσιοποίησε μέσω δελτίου τύπου, υποβίβασε το αξίωμα που κατείχε, σημείωσε ο Γιάννης Παναγιωτίδης, που διαφώνησε με το γεγονός ότι το κείμενο ήταν γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο. Ο απολογισμός, επεσήμανε ο κ. Παναγιωτίδης, γίνεται στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

Σχετικά με την προεκλογική τακτική της παράταξης Ζησίμου, ο Γιάννης Παναγιωτίδης υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Άλλο πράγμα να ασκείς κριτική κι άλλο να ξεφεύγουμε από τις διαδικασίες κάποιου φορέα. Μπήκαν μπροστά οι εγωισμοί». Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτίδη, όποιο μέλος του φορέα τα προηγούμενη χρόνια ζήτησε τη στήριξη του Επιμελητηρίου, είχε την αμέριστη βοήθεια ακόμη και του ίδιου του προέδρου Άγγελου Τσατσούλη. Μάλιστα, στον πρόεδροι τηλεφωνούσαν συχνά πολλοί επαγγελματίες προκειμένου να ζητήσουν πληροφορίες και να εξασφαλίσουν τη συμπαράσταση του φορέα.

Ο Γιάννης Παναγιωτίδης κάλεσε τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμμετέχουν στις εκλογές που ολοκληρώνοντας αύριο, προβλέποντας μάλιστα ότι η συμμετοχή θα φτάσει στο νούμερο των 2.500 μελών. Από τις δηλώσεις του κ. Παναγιωτίδη προκύπτει ότι και οι τρεις συνδυασμοί φαίνεται να συμφωνούν στο γεγονός ότι η συμμετοχή στις εκλογές πρέπει να είναι υψηλή, μεγαλύτερη από τις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης