Η πίεση απέδωσε, η νησίδα στο δρόμο προς το Παληό καθαρίζεται!

 Η πίεση απέδωσε, η νησίδα στο δρόμο προς το Παληό καθαρίζεται!

Ο Γιώργος Βορίδης ξεχωρίζει με την συχνή εθελοντική του εργασία. Παρασύρει -με την καλή έννοια- κι άλλους κατοίκους του Παληού προς την ίδια κατεύθυνση.

Μετά τις στάσεις (κουβούκλια) του λεωφορείου, σειρά πήρε το πρόβλημα με τη διαχωριστική νησίδα στο δρόμο προς το Παληό. Έπρεπε να κουρευτούν τα φυτά, να κοπούν τα χόρτα. Η αρχική του ανάρτηση προ δύο ημερών ανέφερε:

“Για ακόμα μια φορά ψέματα ψέματα ψέματα. Φτάσαμε 11 Αυγούστου και η νησίδα είναι ακόμα έτσι. Δύο χρόνια. Από τον θάνατο και μετά του ΣΑΒΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ που κούρευε την νησίδα κάθε χρόνο έχει μείνει στο έλεος του Θεού.

Kostas Kounakos και Alexis Politis και μαζί και ο Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala αν χρειάζεται θα έπρεπε να συνεργαστούν και να αφήσουν τα παραμύθια και όλα τα υπόλοιπα. Κύριοι δεν είναι μόνο οι ασφαλτοστρώσεις και να βγαίνετε φωτογραφίες. Αν ο καημός είναι η φωτογραφία πηγαίνετε κουρέψτε τα και βγάλτε.Φτάνει η κοροϊδία και η αδιαφορία σας. Φτάνει”.

Επανήλθε το Σάββατο 12 Αυγούστου με φωτογραφία από την έναρξη της απαραίτητης εργασίας.

Γράφει: “Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω. Αυτά δεν είναι δυνατόν να γίνονται. Μετά από αυτά που ανέβασα εχθές σήμερα κούρεψαν ένα τμήμα από την νησίδα. Αν είναι μόνο όταν γίνεσαι ρεζίλι να γίνεται δουλειά κάτι δεν πάει καλά…”.

Διαβάστε επίσης