• 19 Μαΐου 2024,

Η πιο κρίσιμη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής – Όλα ανοιχτά με δυο τάσεις για τον προπονητή

 Η πιο κρίσιμη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής   – Όλα ανοιχτά με δυο τάσεις για τον προπονητή

Χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.  Θα ξεκινούσε λίγο μετά τις 20.00 μ.μ.

Πολύ κρίσιμη, ίσως η κρισιμότερη των τελευταίων μηνών.   Το βασικό θέμα ήταν η παραμονή η όχι του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της ομάδας.

Επίσης το πώς θα παραμείνει ήρεμο το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η κατεύθυνση μάλλον ήταν να μην προχωρήσει η ομάδα σε αλλαγή προπονητή, μέχρι την 6η αγωνιστική.  Θα μιλούσαμε για ανατροπή δεδομένων αν έφευγε σήμερα ο Ταουσιάνης.

Η διοικούσα θέλει πρώτα απ` όλα να μη διαταραχθεί το κλίμα. Τα επόμενα παιχνίδια, με ΑΟ Καρδίας και Δόξα Δράμας, είναι καθοριστικά για το στόχο που έχει βάλει ο ΑΟΚ, στο φετινό πρωτάθλημα.

Υπάρχει η αίσθηση ότι θα ήταν μεγάλο ρίσκο, να έφευγε τώρα ο Γιάννης Ταουσιάνης και πριν το ματς κλειδί με τη Δόξα Δράμας.

Επίσης οι λύσεις που υπάρχουν αυτή την εποχή,  για τη θέση του προπονητή, αν φύγει ο Ταουσιάνης, ίσως και να μην ικανοποιούν. Η διοικούσα φαίνεται ότι θα στηρίξει το νυν προπονητή μέχρι τουλάχιστον τα δυο επόμενα ματς, θέλοντας να επαναφέρει την ηρεμία και την πίστη, στο εσωτερικό της ομάδας, για το μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη τάση μέσα στη διοικούσα , που είναι να αντικατασταθεί άμεσα ο προπονητής. Αυτή η τάση έχει να κάνει και με το να βρεθεί ικανός διάδοχος του.  Προπονητής που αμέσως θα αλλάξει την αγωνιστική εικόνα προς το καλύτερο, αφού τα περιθώρια στη βαθμολογία, έχουν στενέψει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, έστω και να βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική.     Χθες το βράδυ θα κρινόταν όλα αυτά, που προανεφέρουμε.

Πρόστιμο στους παίκτες;

Δεν αποκλείεται χθες το βράδυ, τη νύμφη να την πλήρωναν οι παίκτες με πρόστιμο, για τις τελευταίες γκέλες με Ορφέα Ξάνθης και Μακεδονικό Φούφας. Πρόστιμο που ίσως εξαλειφτεί στα επόμενα ματς, ανάλογα με τη συγκομιδή βαθμών.  Πάντως υπάρχει σίγουρα μια δυσαρέσκεια για την αγωνιστική εικόνα αρκετών βασικών, πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον κάποιος η κάποιοι να πληρώσουν το μάρμαρο.

Άγρια κατσάδα από Ταουσιάνη

Τη Δευτέρα ίσως για πρώτη φορά, μίλησε στους ποδοσφαιριστές, με τόσο έντονο ύφος, ο προπονητής του ΑΟΚ, Γιάννης Ταουσιάνης.

Ηταν φανερά εκνευρισμένος για την εικόνα που έδειξαν  και τον τρόπο που έχασαν από το Μακεδονικό Φούφας.

Ρεπό χθες, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις

Σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΑΟΚ, μετά το χθεσινό ρεπό.

Η προπόνηση θα γίνει στο Κρυονέρι και θα προπονηθούν κανονικά και ο Ζλατκόφσκι με τον Κασαπάκη, οι οποίοι υπολογίζονται για την Κυριακάτικη αναμέτρηση μέσα στην έδρα του ΑΟ Καρδίας.

Ο Μελισσόπουλος θα ξεκινήσει προπονήσεις, όχι σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη.

Δε θα παίξει σίγουρα την Κυριακή με τον ΑΟ Καρδίας και γίνονται προσπάθειες να προλάβει το ματς της 6ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας.

Μεσολαβεί και το Κύπελλο της Γ` Εθνικής, που όμως ο ΑΟΚ περάνει χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση, ενώ ο Μελισσόπουλος κερδίζει μια εβδομάδα, πριν το ματς με τη Δόξα.

 

 

Διαβάστε επίσης