• 20 Απριλίου 2024,

Η Σοφία Σακοράφα στις Κρηνίδες λόγω ΤΑΡ

 Η Σοφία Σακοράφα στις Κρηνίδες λόγω ΤΑΡ

Το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στο δημοτικό κατάστημα Κρηνίδων η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα που ενημερώθηκε σχετικά με τα νεότερα δεδομένα αναφορικά με τον αγωγό ΤΑΡ και το ζήτημα που παραμένει σε εκκρεμότητα, εκείνο της όδευσής του δέκα περίπου χιλιόμετρα από τον Αμυγδαλεώνα έως τα όρια των περιφερειακών ενοτήτων Καβάλας – Δράμας.

Την κ. Σακοράφα συνόδευαν συνεργάτες της, ενώ στο δημοτικό κατάστημα Κρηνίδων την υποδέχθηκαν η αντιδήμαρχος Βαρβάρα Μπαλτζίδου, μέλη της συντονιστικής επιτροπής κατοίκων που ζητούν την αλλαγή της όδευσης, ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτών δήμου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Φιλίππων Λευτέρης Κωταϊδης.

Σχετικά με το περιερχόμενο της συζήτησης ο Θέμης Καλπακίδης δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ: «Η ευρωβουλευτής αν και ήξερε το θέμα, ενημερώθηκε για τις νεότερες εξελίξεις. Μας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ζήτησε κι έλαβε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση».

Είναι γνωστό ότι άπαντες αναμένουν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της προσφυγής του δήμου Καβάλας. εντωμεταξύ, ο Θέμης Καλπακίδης πάλι διαμαρτύρεται αφού: «Συμβαίνουν διάφορα στο παρασκήνιο. Δεν επηρεάζουν την κατάσταση. Ωστόσο συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Θυμίζω ότι υπάρχει καταγγελία από μηχανικό ότι το έργο δεν εκτελείται σωστά. Δυστυχώς γι’ αυτά δεν ενδιαφέρεται κανείς». (Η φωτογραφία είναι του Μιχάλη Κουμρίδη).

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης