• 19 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Η Σταματία Θεμελή υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

 Η Σταματία Θεμελή υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Η Σταματία Θεμελή συστρατεύεται ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά». Ας αφήσουμε τη Σταματία να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

«Ονομάζομαι Σταματία (Σταματούλα) Θεμελή. Γεννήθηκα και πήγα σχολείο στην Ελευθερούπολη Παγγαίου. Αμέσως μετά τον γάμο μου με τον Σωτήρη Θεμελή, φύγαμε μετανάστες στη Σουηδία. Επιστρέψαμε το 1972 στην Ελλάδα. Για 34 χρόνια, δούλεψα στην Καβάλα, κρατώντας παιδάκια, προσφέροντάς τους την αγκαλιά και την αγάπη μου.

Έχω έναν γιο, μια κόρη και τέσσερις εγγονούλες. Αποφάσισα να ακολουθήσω τον Γιάννη Εριφυλλίδη, γιατί πίστεψα στην Καθαρότητά  του και στα Όνειρά του για μια Καβάλα, που θα είναι χαρά μας, να είμαστε κάτοικοί της. Είμαι δίπλα του με όλη μου την καρδιά!».

Πιστεύουμε ότι η εργατικότητα, οι εμπειρίες της από τη ζωή στη Σουηδία, η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον της για τα παιδιά και η μεγάλη αγάπη της για την Καβάλα καθιστούν τη Σταματία Θεμελή πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για την κοινωνική πολιτική–και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας.

Σταματούλα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης