Η συνέντευξη τύπου του αγώνα ΑΟΚ- Ιεράπετρα

 Η συνέντευξη τύπου του αγώνα ΑΟΚ- Ιεράπετρα

Παύλος Δερμιτζάκης(προπονητής ΑΟΚ):

« Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη για να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στο στόχο της ανόδου απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. Αυτό φαίνεται από τη βαθμολογική θέση που έχει και τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Γενικά να ανακάμψουμε και πολύ περισσότερα η νίκη να μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατό καλύτερα πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έκανε μια μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα βάση της εικόνας του παιχνιδιού. Στο Α` μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο. Στα πρώτα 25 λεπτά δημιουργήσαμε φάσεις και είχαμε δυο δοκάρια. Μετά το 25` ο αντίπαλος πήρε μέτρα και την κατοχή της μπάλας.  Εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και απειληθήκαμε μόνο από μια στατική φάση με τον Χιτζίδη. Στο Β `μέρος με τη  διάθεση, με  το πάθος, τη δύναμη των παιδιών αλλά και το τακτικό πλάνο που αλλάξαμε κάποια πράγματα, κάναμε πολλές φάσεις.  Σε αυτό το κομμάτι ίσως η ατυχία, ίσως η ικανότητα, δεν μπορέσαμε τελικά να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας έδινε τη νίκη.  Θα μας έδινε να ανέβουμε στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν μπορεί να μην αναγνωρίσω αυτή την προσπάθεια των παιδιών. Τους δίνω συγχαρητήρια. Όταν αγωνίζεσαι, όταν έχεις καλή απόδοση, μπορεί να μη παίρνεις κάτι σήμερα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το πάρουμε αύριο. Θα μιλούσαμε για τραγωδία με την διπλή ευκαιρία της Ιεράπετρας στο 94. Για αυτό πρέπει να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα 6 παιχνίδια και θα είμαστε αυτοί που είμαστε όλη τη χρονιά για να μαζέψουμε όσο τους περισσότερους βαθμούς γίνεται»

 

Τιμόθεος Καβακάς(προπονητής Ιεράπετρας):

« Ευχαριστούμε την Καβάλα για την άψογη φιλοξενία. Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα της Καβάλας.  Νιώθεις και αισθάνεσαι τώρα στην ομάδα της Καβάλας ένα διαφορετικό αέρα υγείας και αισιοδοξίας. Είναι πολύ θετικό για μια ομάδα που υπηρέτησα και εγώ για 3 χρόνια πάρα πολύ πιστά και με μεγάλη συνέπεια. Εύχομαι την Καβάλα μέσα από την καρδιά μου να ξαναβρεθεί στην Α` Εθνική.

Τότε είχε εξαιρετική διοίκηση.   Ηταν ένα παιχνίδι με δυο όψεις, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ειδικά μετά το 60` η ομάδα μου έκανε μια μεγάλη πτώση με αποτέλεσμα να δεχτούμε μια πολύ μεγάλη πίεση από την ομάδα της Καβάλας. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στις στατικές φάσεις.  Με μια σωρεία ευκαιριών από την ομάδα της Καβάλας και μια δόση τύχης. Στο Β` μέρος καταφέραμε και πήραμε 1 πόντο και ευχαριστώ τα παιδιά μου για την προσπάθεια. Η Καβάλα πλήρωσε την αστοχία της και για αυτό δεν κέρδισε».

Διαβάστε επίσης