Η ζωή μας πλέον τελειώνει με τις αδελφές Σταμίρη !

 Η ζωή μας πλέον τελειώνει με τις αδελφές Σταμίρη !

Ποιος να μας το έλεγε αρχές Νοέμβρη, όταν ξεκινούσε αυτή η δεύτερη καραντίνα, ότι θα πηγαίναμε με περιορισμούς και απαγορεύσεις μέχρι και αρχές Γενάρη.

Ξεκινήσαμε προληπτικά να προλάβουμε τα χειρότερα και να σώσουμε  τα φετινά  Χριστούγεννα και σήμερα δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το ΠΑΣΧΑ του 2021.

Μιλάμε ότι χειρότερα δεν θα μπορούσανε να πάνε τα πράγματα.

Αυτή η δεύτερη καραντίνα έτσι όπως πάει το πράμα θα είναι σαφώς μεγαλύτερη σε διάρκεια από την πρώτη και πιο δύσκολη και σε οικονομικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.

Αυτή την δεύτερη καραντίνα θα κάνουμε καιρό να την ξεχάσουμε.

Εδώ κοντεύουμε να ξεχάσουμε την τελευταία φορά που ήπιαμε τσίπουρο έξω σε κάποιο μαγαζί.

 

Όπως έχετε καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Στέλιος Πέτσας είναι αυτός που έχει αναλάβει αυτό τον άχαρο ρόλο να βγαίνει κάθε μέρα και να  μας σερβίρει τους «μπαμπάδες» ενόψει Χριστουγέννων.

Αυτός ήταν ο πρώτος που μας είπε ότι 7 Ιανουαρίου του 2021 θα ανοίξουν τα σχολεία , αυτός ήταν που μας είπε ότι δεν ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης μέχρι το εμβόλιο και ήταν αυτός που μας είπε ότι φέτος τις γιορτές θα τις περάσουμε με κλειστή την εστίαση.

Έχει να μας πει ένα καλό νέο ο Πέτσας από το περασμένο καλοκαίρι.

Όταν είναι για άσχημα μαντάτα το μυαλό όλων στην κυβέρνηση πάει στον Πέτσα.

Όλα δείχνουν ότι θα πάρουμε πίσω την ζωή μας μόνο όταν θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί.

Μέχρι τότε θα είμαστε στην συντήρηση με τα sms και τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας μετά από κάποια ώρα.

Η αγορά θα ανοίξει κάποια στιγμή πριν τα Χριστούγεννα χωρίς ελπίζουμε να χρειαστεί να ξανακλείσει μετά αλλά το sms θα παραμείνει.

Όλοι φοβούνται ένα ενδεχόμενο τρίτο κύμα αν χαλαρώσουμε αφού καταλαβαίνουν ότι αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει και το τελειωτικό χτύπημα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η δεύτερη αυτή καραντίνα αρχίζει και αποκτά χαρακτηριστικά αρμένικης βύζιτας γιατί πολύ απλά δεν πέφτουν  τα νούμερα.

Ίσως να αργήσαμε ,ίσως να μην εκτιμήσαμε σωστά την κατάσταση και για αυτό σήμερα είμαστε σε μία παρατεταμένη ομηρία.

Το μόνο καλό είναι ότι αυτή την φορά υπάρχει στο βάθος ημερομηνίας λήξης του συναγερμού αφού τα εμβόλια έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Θέλω να σας θυμίσω ότι στην πρώτη καραντίνα οι ειδικοί μας μιλούσανε για κυκλοφορία του εμβολίου κατά του κορωνοϊού μέσα στο 2022 στην καλύτερη περίπτωση.

 

Πάντως το νέο Survivor είναι έτοιμο και ήδη τις επόμενες εβδομάδες οι δύο ομάδες (ΜΑΧΗΤΕΣ και ΔΙΑΣΗΜΟΙ) θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Η Ιωάννα Τούνη έχει δεχθεί μία πολύ καλή πρόταση για να πάρει μέρος στο παιχνίδι και αν πει το ναι θα πάρει φωτιά ο Άγιος Δομίνικος.

Στην παρουσίαση του παιχνιδιού σίγουρα και αυτή την φορά ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ θα υπάρξουν και εκπλήξεις με guest συμμετοχές παικτών από το Survivor της εποχή Ντάνου που έκανε νούμερα παρόμοια με αυτά που κάνει σήμερα το σήριαλ «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ».

 

Καταλαβαίνετε αγαπητοί μου αναγνώστες όταν περιμένουμε κάθε βράδυ πότε θα γυρίσει η γυριστρούλα η Δροσούλα στο Διαφάνι σε τι τέλμα έχουμε πέσει.

Η ζωή μας πλέον δεν τελειώνει με καφενείο και ταβέρνα που λέει και το τραγούδι αλλά με τις αδελφές Σταμίρη.

 

Δύσκολα αλλά θα τα καταφέρουμε και αυτή την φορά γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

Υπομονή , καθαρό μυαλό και ψυχραιμία.

Θα ζοριστούμε θα στριμωχτούμε αλλά στο τέλος είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά.

Παραμένουμε αισιόδοξοι και επιμένουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης