• 25 Απριλίου 2024,

Ικανοποιημένος ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου από την επιτυχία της εκδήλωσης του

 Ικανοποιημένος ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου από την επιτυχία της εκδήλωσης του
Η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Επίσημοι φορείς, όπως και πλήθος κόσμου μας τίμησαν για ακόμη μια φορά, δείχνοντας την αγάπη αλλά και την συμπαράσταση στον Σύλλογο μας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Στέφανος, ο Υπουργός Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, ο Βουλευτής Καβάλας κ. Λαζαρίδης Μακάριος, ο Βουλευτής κ. Πασχαλίδης Γιάννης, η Βουλευτής κ. Ελευθεριάδου Τάνια, ο Αναπληρωματικός Περιφερειάρχης κ. Αντωνιάδης Κώστας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κώστας Πεφάνης, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Δήμαρχοι αλλά και υποψήφιοι Βουλευτές, η Ογκολόγος κ. Νικολέτα Μαλλιαρού ήταν δίπλα μας, όπου ο καθένας εκτός από τον λόγο που εκφώνησε, έδωσε και τις τιμητικές ταμπλέτες σε χορηγούς του Συλλόγου μας.
Ποιοί ήταν όμως οι Μεγάλοι χορηγοί αλλά και οι γιατροί που εντελώς δωρεάν έκαναν προληπτικές εξετάσεις σε συμπολίτες μας; Γιατροί: 1. Μαυρωνά Αμαλία: Γυναικολόγος, 2. Μπαρμπαγιάννης Θάνος: Γυναικολόγος 3. Καραχριστιαννίδης Χάρης: Μικροβιολόγος Λέλα Γράσου: Τις πωλήσεις του βιβλίου της ΥΠΟΣΧΕΣΗ,
τις κατέθεσε στον Σύλλογο.
Μεγάλοι χορηγοί: 1. Χρήστος Γάκης: Δικηγόρος, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης. 2. Χατζηθεοδώρου Δομινίκη: Ιδιοκτήτρια της SHELL. 3. Loveradio 91.7 4. Δημέλη Ευδοξία: Ιδιοκτήτρια Ινστιτούτου ομορφιάς.
5. Ανδρέας Σκλαρής & ΣΙΑ ΟΕ: Ιδιοκτήτης αρτοσκευασμάτων. 6. Γαβρηιλίδου Κάτια: Ιδιώτης Συνταξιούχος. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μεγάλο όχι μόνο για τους μεγάλους χορηγούς, αλλά και γι αυτούς που συντελούν με τον οβολό τους από το περίσσευμα της ψυχής τους, ώστε να προχωρήσει ο Σύλλογος για την πραγματοποίηση των έργων του.

Διαβάστε επίσης