Ικανοποίηση από την προσέλευση στην εσωκομματική ψηφοφορία

 Ικανοποίηση από την προσέλευση στην εσωκομματική ψηφοφορία

Σίγουρα ικανοποιημένος είναι ο Κώστας Μορφίδης από τη διαδικασία, από την εσωκομματική ψηφοφορία την προηγούμενη Κυριακή.

Τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά. Κάνοντας τον δικό του απολογισμό, αναφέρεται στο ισχυρό ενδεχόμενο να επισκεφθεί προεκλογικά την Καβάλα ο κ. Στέφανος Κσσελάκης.

Η συνέντευξη

Ερ: Πήγε καλά η προσέλευση στη ψηφοφορία. Τόσο στην Ανατολική Μακεδονία όσο και στην Καβάλα. Ήρθαν και ψήφισαν όσοι περιμένατε.

Απ: Και λίγοι παραπάνω θα έλεγα. Το θέμα είναι ότι είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση. Ο κόσμος φάνηκε να αγκαλιάζει αυτή τη διαδικασία εκλογής των υποψήφιων στις Ευρωεκλογές. Με τη συμμετοχή του δώσανε έναν αέρα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενέκριναν και τη διαδικασία. Αυτοί που εξελέγησαν εκπρόσωποι της ΑΜΘ είναι η Αγλαΐα Κατσιγιάννη και ο Γρηγόρης Στογιαννίδης. Θα είναι στο Ευρωψηφοδέλτιο, το οποίο θα ψηφίσουμε τον Ιούνιο

Ερ: Τα αποτελέσματα άργησαν και δεν τα μάθαμε πιο αναλυτικά. Τι ψήφισαν στην Καβάλα, τι ψήφισαν στη Δράμα κλπ…

Απ: Άργησε γιατί έπρεπε να ενσωματωθούν οι ψήφοι από το διαδίκτυο και πιθανόν να είχαμε και κάποιες ενστάσεις σε κεντρικές κάλπες, όπως στην Αθήνα. Θέλαμε συνολικά τα αποτελέσματα και να μην ανακοινωθούν οι σταυροί, η σειρά. Για αυτό βγήκε και αλφαβητικά η ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ερ: Από τους 3-4 Καβαλιώτες υποψήφιους ποιος ήρθε πρώτος; Ποιος είχε την καλύτερη σειρά;

Απ: Δεν το ξέρω γιατί δε ξέρω τι έγινε στην ηλεκτρονική ψηφοφορία. Ξέρω μόνο το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ερ: Πως θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά στην Καβάλα; Θα έρθει ο πρόεδρος;

Απ: Λογικά κάποια στιγμή πρέπει να έρθει ο πρόεδρος, γιατί έχει πάει σ’ όλη την Ελλάδα. Δεν έχει έρθει προς τα εδώ οπότε μέσα στην προεκλογική περίοδο περιμένουμε να έρθει. Περιμένουμε να έρθουν και οι περισσότεροι υποψήφιοι. Θα φροντίσουμε να κάνουμε εκδηλώσεις, να είμαστε έτοιμοι για να τους υποδεχτούμε. Να συζητήσουμε λίγο θεματικά τα πράγματα. Να θέτουμε το θέμα πιο συγκεκριμένα, να μην είναι μόνο γενικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης