• 19 Μαΐου 2024,

Ικανοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης στα Ποταμούδια

 Ικανοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης στα Ποταμούδια

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επιτυχία της εκδήλωσης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, του συλλόγου κατοίκων της συνοικίας των Ποταμουδίων. Η μεγάλη αυλή μπροστά από το δημοτικό σχολείο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο,  η προσέλευση ήταν εντυπωσιακά μεγάλη.

Το γεγονός ικανοποίησε τον διοργανωτή σύλλογο, ο οποίος με ανάρτησή του λίγα 24ωρα μετά την εκδήλωση ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν. Ο σύλλογος των Ποταμουδίων είναι από τους πιο πρόσφατους σχετικά στην Καβάλα όμως η δραστηριότητα του όλο το χρόνο είναι αυτή που επηρεάζει θετικά την συνοικία.

Αποδεικνύεται μάλιστα ότι το καλοκαιρινό γλέντι είναι η καλύτερη στιγμή του συλλόγου. Γεγονός που ο σύλλογος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί συσπειρώνοντας στις τάξεις του τους κατοίκους των Ποταμουδίων.

Η ανάρτηση αναφέρει τα ακόλουθα: «Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και το φετινό γλέντι του Συλλόγου μας, το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πλήθος κόσμου από τα Ποταμούδια, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καβάλας, πλημμύρισαν την Πλατεία Ποταμουδίων, η οποία αποδείχθηκε μικρή για να τους χωρέσει.

Η διάθεση στα ύψη, η μουσική πανηγυρική, το κέφι ατελείωτο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και πιστεύει στη δυναμική του συλλόγου μας, τους αγαπημένους μικρούς και μεγάλους εθελοντές μας, τις επιχειρήσεις-πιστούς χορηγούς των εκδηλώσεών μας, τον Πολ. Σύλ. Αγ. Κωνσταντίνου, τους συλλόγους και τις τοπικές αρχές που παρευρέθησαν, το μουσικό σχήμα “Τα παιδιά της παράδοσης”, το 11ο Δημοτικό Σχολείο και το Δήμο Καβάλας. Και του χρόνου! Καλό καλοκαίρι!».

 

Διαβάστε επίσης