• 24 Απριλίου 2024,

Ικανοποίηση Παπαφιλίππου για κεντροαριστερά και υδροπτέρυγο

 Ικανοποίηση Παπαφιλίππου για κεντροαριστερά και υδροπτέρυγο

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Γιώργος Παπαφιλίππου σχολιάζοντας θετικά δύο πρόσφατα γεγονότα στα οποία είχε ενεργό συμμετοχή. Το πρώτο γεγονός αφορά στην εκδήλωση για τη σύγκλιση της κεντροαριστεράς πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και το δεύτερο γεγονός αφορά στην έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου σήμερα το πρωί.

Σχετικά με την εκδήλωση της Δευτέρας ο κ. Παπαφιλίππου δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εκδήλωση για τη σύγκλιση του προοδευτικού κόσμου καθώς συμμετείχε πλήθος κόσμου. Διεξήχθη μια ποιοτική συζήτηση που έδειξε πως υπάρχει δυναμική η οποία αυξάνεται καθημερινά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανάχωμα στο φιλελευθερισμό και στην ακροδεξιά. Δε βοηθά σ’ αυτό το Κίνημα Αλλαγής διότι μάλλον δεν κατανόησε την κρισιμότητα της στιγμής. Στην εκδήλωση της Δευτέρας είδαμε πολλά άγνωστα πρόσωπα, γεγονός που μας πείθει ότι οι πολίτες αυτού του χώρου ανταποκρίνονται στην πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ».

Αρκετά ασχολήθηκε ο Γιώργος Παπαφιλίππου με το υδροπτέρυγο που σήμερα αρχίζει τα δρομολόγιά του, από την εποχή που τα προβλήματα αφορούσαν στο κράτος και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Υπήρξαν εμπόδια, τόνισε μιλώντας στην ΠΡΩΙΝΗ, που όμως ξεπεράστηκαν. Ωστόσο ο βουλευτής σημείωσε ότι η καθυστέρηση στην έναρξη των δρομολογίων οφείλεται και σε παραλήψεις της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Σχετικά με τα δρομολόγια του υδροπτέρυγου ο κ. Παπαφιλίππου δήλωσε με σιγουριά ότι θα ενταχθούν στο μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου, κάτι όμως που δε φαίνεται εφικτό για τα πλοία της εταιρείας Φιλιάγκου, αφού δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο σύστημα.

Διαβάστε επίσης