• 6 Μαΐου 2024,

Τρεις ακόμη υποψήφιοι της παράταξης Κ. Κατσιμίγα

 Τρεις ακόμη υποψήφιοι της παράταξης Κ. Κατσιμίγα

Με δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Κώστας Κατσιμίγας ανακοίνωσε έξι νέους υποψηφίους του, εκ των οποίων δύο προέρχονται από την Π.Ε. Καβάλας κι ένας από την Π.Ε. Θάσου. Πρόκειται για τους κάτωθι υποψήφιους:

Για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

  • Νίκος Δαρλαγιάννης – Νοσηλευτής στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, κάτοχος πτυχίου Νοσηλευτικής του Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας και της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας (Π.Γ.Ν. Αθηνών «Ευαγγελισμός»), καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο Θρόμβωση –Αιμορραγία και Ιατρική των μεταγγίσεων.
  • Νίκος Καλογερόπουλος – Βιοχημικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Kent στο Canterbury, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Βιοχημεία, στο Πανεπιστήμιο του Brunel στην Αγγλία. Από το 2004 εργάζεται στο μικροβιολογικό εργαστήριο της Β. Μιχαηλίδου-Καλογεροπούλου στην Καβάλα.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Θάσου:

  • Παναγιώτης Μαντέχος – Δάσκαλος, απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης. Συνδικαλιστής στον εργασιακό του χώρο, με πολλές συμμετοχές σε συλλόγους και σε δράσεις πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της Θάσου.

 

Διαβάστε επίσης