Ικανοποίηση προέδρων για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου

 Ικανοποίηση προέδρων για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου

Οι πρόεδροι των συλλόγων ΟΘΑΚ και ΝΟΚ- Αργοναύτες, κύριοι Χατζηκωνσταντίνου και Χαϊνάς ρωτήθηκαν από την Πρωινή για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου την περασμένη Δευτέρα.

Το κολυμβητήριο έκλεισε στο τέλος Ιουλίου, επαναλειτουργεί με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού.

Ο κ. Πέτρος Χαϊνάς τόνισε: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο τον κ. Βακιρτζή ο οποίος άνοιξε το κολυμβητήριο. Σε άλλες πόλεις τα κολυμβητήρια είναι κλειστά εκτός από τη Δράμα η οποία άνοιξε το κολυμβητήριο της,  1 Σεπτεμβρίου.  Βρήκαμε σε πολύ κατάσταση το κολυμβητήριο. Σημασία έχει ότι λειτουργούμε όπως λειτουργούσαμε με τη μόνη διαφορά ότι δεν μπαίνουν μέσα οι γονείς, μπαίνουν μόνο τα παιδιά και ο αρμόδιος έφορος συν φυσικά τους προπονητές.  Σαν σύλλογος εμείς έχουμε βρει το ρυθμό μας. Προπονούμαστε κανονικά. Το αγωνιστικό τμήμα λειτουργεί το απόγευμα όπως λειτουργούσε και πριν από τις 16.00 μέχρι τις 19.30. Το τμήμα της υδατοσφαίρισης πιο αργά. Πάμε μια χαρά. Βρήκαμε έτοιμους τους εσωτερικούς χώρους.

Μεγαλύτερη σημασία έχει ότι εμείς αλλά και ο άλλος όμιλος της πόλης, τηρούμε πολύ προσεκτικά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Κρατάμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκες κτλ.

Μπορούμε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας, τους εαυτούς μας αλλά και τους συνανθρώπους μας. Εχουμε το μεγάλο πρόβλημα με τη στέγη το οποίο σύμφωνα με τις υποσχέσεις που ακούσαμε στο παρελθόν, φέτος θα τακτοποιηθεί. Είναι πολύ σημαντικό γιατί αρκετές φορές εκτεθήκαμε σε άλλους επισκέπτες.  Για τη γεωθερμία δεν μπορώ να πω κάτι αλλά είναι άκρως απαραίτητο με δεδομένο ότι τα έξοδα σε κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολλά. Αν γίνει και αυτό τότε θα είμαστε ακόμη καλύτερα»

Ο πρόεδρος του ΟΘΑΚ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου δήλωσε: « Το κολυμβητήριο ήταν σε καλή κατάσταση. Έχουμε την τύχη να έχουμε ένα στολίδι στην πόλη.  Το κολυμβητήριο άνοιξε κανονικά και τα προγράμματα γίνονται κανονικά.  Βέβαια πάντα με τις δεσμεύσεις του Covid δηλαδή 13 παιδιά σε κάθε διαδρομή στη μεγάλη πισίνα έως 22 και 7 στην μικρή πισίνα.  Δεν γίνεται διαφορετικά, μετράμε τα πάντα.

Ελπίζουμε να τελειώσουμε με αυτή την ιστορία κάποια στιγμή και να επανέλθουμε στην κανονικότητα.  Στους εσωτερικούς χώρους τα πράγματα είναι φυσιολογικά όπως ήταν πάντα. Όλα είναι χαλαρά. Οι δουλειές που χρειαζόταν να γίνουν έγιναν μέσα  στο καλοκαίρι. Το μόνο που μένει είναι η σκεπή η οποία έχει δρομολογηθεί σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε. Θα το δούμε αυτό. Η καθαριότητα και τα υπόλοιπα σημεία κολυμβητηρίου είναι σε πολύ κατάσταση»

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης