• 29 Απριλίου 2024,

Ικανοποίηση στην αγορά για την παράταση των εκπτώσεων και το Μάρτιο

 Ικανοποίηση στην αγορά για την παράταση των εκπτώσεων και το Μάρτιο

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης. Μίλησε για την παράταση των χειμερινών εκπτώσεων και τον μήνα Μάρτιο.

Δήλωσε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη τονίζοντας ότι οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις στην αγορά της Καβάλας -από πλευράς ποσοστών- δεν έχουν ξαναγίνει.

Σε γενικές γραμμές παρουσίασε μεγάλη ευκαιρία για τους καταναλωτές το γεγονός ότι οι χειμερινές εκπτώσεις συνεχίζονται και το Μάρτιο καθώς όπως είπε τα καταστήματα στην αγορά έχουν πολλά είδη να προσφέρουν, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ο Βασίλης Λεμονίδης είπε μεταξύ των άλλων: «Η αρχική πρόταση για να επεκταθούν οι χειμερινές εκπτώσεις και τον Μάρτιο προήλθε από τον εμπορικό σύλλογο Αθηνών. Φυσικά είναι μία εξέλιξη θετική για όλη την Ελλάδα.

Διευκολύνει το γεγονός ότι τα καταστήματα λόγω των όσων προηγήθηκαν με τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού έχουν εμπορεύματα. Οι φετινές εκπτώσεις από πλευράς του ποσοστού δεν έχουν ξαναγίνει στην αγορά της Καβάλας! Είναι ευκαιρίες.

Η κίνηση ήταν ικανοποιητική από τις 18 Ιανουαρίου που επανήλθαμε σε λειτουργία μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα. Το Φεβρουάριο δυστυχώς υπήρξε μία πτώση της κίνησης που οφείλεται σε οικονομικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας και τα μέλη του συνεχίζουμε και λέμε πρώτα υγεία και μετά η οικονομία. Πάντως αποδείχθηκε στην αγορά της Καβάλας ότι η επαναλειτουργία των καταστημάτων δεν αύξησε τα κρούσματα στον κορωνοϊό».

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης ο Βασίλης Λεμονίδης ρωτήθηκε για τα γεγονότα πρόσφατα στο Επιμελητήριο και την ένταση που υπάρχει μεταξύ του προέδρου του φορέα και της διοίκησης του ΑΟΚ.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Λεμονίδης εκτός από πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

«Είμαι εναντίον των εντάσεων και των προστριβών. Δεν μου αρέσει η εικόνα της κόντρας ανάμεσα στον ΑΟΚ και τον Επιμελητήριο. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια. Δεν ξέρω τι έγινε στη συνάντησή και προκλήθηκαν ζημιές.

Δεν ξέρω τι ειπώθηκε. Πρέπει να ξαναβρεθούν οι δύο πλευρές και παρουσία και άλλων να βρεθεί λύση» ήταν το σχόλιο του κ. Λεμονίδη.

Διαβάστε επίσης