• 25 Απριλίου 2024,

Ικανοποίηση στο ΔΗΠΕΘΕ για τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη

 Ικανοποίηση στο ΔΗΠΕΘΕ για τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Φανερά ικανοποιημένη ήταν χθες η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Κορίνα Χιώτη Πρασσά, αφού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η παραγωγή του νομικού προσώπου «Το Πατρογονικό» σημείωσε σημαντική επιτυχία στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ της Θεσσαλονίκης. Το θέατρο γέμισε από κόσμο, γεγονός που οφείλεται στους Καβαλιώτες της συμπρωτεύουσας, αλλά και στην κινητοποίηση που λέγεται ότι έκανε ακόμη και τηλεφωνώντας προσωπικά η ίδια η πρόεδρος.

Για την παρουσίαση της παράστασης στη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος επεσήμανε: «Η παραγωγή του Πατρογονικού πήγε εξαιρετικά καλά στην συμπρωτεύουσα. Έτυχε θερμής υποδοχής ενώ το ίδιο θερμό κλίμα υπήρξε και στο πλαίσιο της συνεντεύξεως τύπου. Την βοήθησαν η διαφήμιση που έκαναν προβάλλοντας την παράσταση τα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης. Αποδείξαμε ότι ως ΔΗΠΕΘΕ εστιάζουμε στις δικές μας παραγωγές, δείχνοντας και με αυτή την ευκαιρία την εξωστρέφειά μας».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η πρόεδρος Κορίνα Χιώτη Πρασσά παρατήρησε ότι οι ιδέες του Θοδωρή Γκόνη ζωντανεύουν την πόλη της Καβάλας. Μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τη Μάγκη Κριθαρέλη που έγραψε το κείμενο του «Πατρογονικού».

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου το ΔΗΠΕΘΕ θα βρίσκεται στη Βέροια και η παράσταση που θα παρουσιαστεί είναι ο «Ξεπεσμένος δερβίσης». Στις 22 και 23 Δεκεμβρίου η συγκεκριμένη παράσταση θα φιλοξενηθεί στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ της Θεσσαλονίκης.

«Το Πατρογονικό» δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει τις παραστάσεις του αλλά νεότερα και συγκεκριμένα δεδομένα θα υπάρξουν μάλλον μετά την περίοδο των εορτών.

 

Διαβάστε επίσης