Ικανοποίηση στο επιμελητήριο για την έκθεση

 Ικανοποίηση στο επιμελητήριο για την έκθεση

Στις δέκα σήμερα το βράδυ πέφτει η αυλαία της φετινής έκθεσης KAVALA EXPO 2018. Μια έκθεση που συζητήθηκε αρκετά στην πόλη και την ΠΕ Καβάλας, κάτι που είναι και η πρώτη επιτυχία του διοργανωτή φορέα, δηλαδή του επιμελητηρίου. Οι παράλληλες εκδηλώσεις συνεχίστηκαν και χθες Δευτέρα, θα συνεχιστούν βεβαίως και σήμερα Τρίτη και έως τη λήξη της εκθέσεως.

Στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή, μόνο τις πρωινές ώρες, το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής, το οποίο θα ολοκληρωθεί με ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ ΑΜΘ.

Σχετικά με την επιτυχία της KAVALA EXPO ο αντιπρόεδρος της διοικήσεως του επιμελητηρίου Γιάννης Παναγιωτίδης δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ: «Η έκθεση KAVALA EXPO 2018 ήταν ιδιαίτερα ζωντανή στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Δείχνει να ξυπνά. Μας βοήθησε η γαστρονομία και τα σχετικά με αυτήν γεγονότα. Σημειώνω ότι οι εκθέτες ήδη ενδιαφέρονται από τώρα ώστε να εξασφαλίσουν περισσότερα τετραγωνικά μέτρα στα περίπτερα τα οποία θα καταλάβουν του χρόνου. Έτσι προκύπτει ότι από τώρα υπάρχουν σκέψεις του φορέα για όσα θα συμβούν την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω αξιοποίηση του εκθεσιακού κέντρου, για ορθότερη εκμετάλλευσή του με περισσότερες εκθέσεις».

Αναφορικά με τα σχόλια που διατυπώθηκαν για την εκδήλωση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Παναγιωτίδης σημείωσε: «Καλό είναι να αντιμετωπίσουμε τη συμμετοχή του Αντώνη Σαμαρά ως την παρουσία ενός πρώην πρωθυπουργού. Γεγονός τιμητικό για την έκθεση. Να αποσυνδέσουμε δηλαδή την επίσκεψή του στην Καβάλα και την ομιλία του από τα κομματικά».

Διαβάστε επίσης