• 4 Μαΐου 2024,

Ικανοποίηση Ζοπόγλου για την επιτυχία των εκδηλώσεων της ενότητας «CosmoHome»

 Ικανοποίηση Ζοπόγλου για την επιτυχία των εκδηλώσεων της ενότητας «CosmoHome»

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η τρίτη βραδιά μουσικών εκδηλώσεων για την ενότητα του φεστιβάλ Cosmopolis με τον τίτλο «CosmoHome». Οι διοργανωτές είναι απόλυτα ευχαριστημένοι, γεγονός που προκύπτει και από τις δηλώσεις του Άλκη Ζοπογλου.

Ο κ. Ζοπόγλου μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Με πρόσφατη την βραδιά μουσικής. Τις 4 εκδηλώσεις με λίγα λόγια που είχαν γίνει το προηγούμενο βράδυ.

Σε ερωτήσεις για το πώς εξελίσσονται οι μουσικές βραδιές του «CosmoHome» και πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος σε σχέση με τα περσινά ίδια γεγονότα, ο κ. Ζοπόγλου είπε:

«Φέτος πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά. Υπάρχει ένας ενθουσιασμός ειδικά από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης παρουσιάσαμε στο κοινό δυο καινούργιους χώρους εκδηλώσεων. Στο τέρμα της οδού Ιερολοχιτών και στο μικρό χώρο στάθμευσης δίπλα από το κατάστημα «Μπρίκι». Σε σχέση με πέρυσι φέτος οι βραδιές «CosmoHome» ξεχωρίζουν γιατί είναι πιο μεγάλη, πιο άμεση η ανταπόκριση του κόσμου.

Φέτος ο κόσμος ξέρει για τον κορωνοϊό και δεν είναι όπως πέρσι απορημένος με τα όσα συμβαίνουν γύρω του. Όσον αφορά εμάς τους διοργανωτές, ζούμε μία συνεχή αγωνία. Διαβάζουμε συνεχώς τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που εκδίδονται για τέτοιες εκδηλώσεις».

Η επόμενη ερώτηση προς τον Άλκη Ζοπόγλου είχε σχέση με την κριτική που γίνεται. Τόσο στις εκδηλώσεις όσο και στον ίδιο προσωπικά.

Απαντά:

«Τα ακούω όλα. Ακούω την κριτική την καλοπροαίρετη αλλά και αυτή που δεν είναι καλοπροαίρετη κριτική. Υιοθετήσαμε ένα διαφορετικό μοντέλο εκδηλώσεων που φυσικά θέλει χρόνο αλλά και φυσιολογικές συνθήκες.  Θέλω να πω ότι όσοι κάνουν όχι καλοπροαίρετη κριτική περισσότερο σκάβουν το δικό τους λάκκο».

Τέλος ο κ. Ζοπόγλου ρωτήθηκε αν αυτοί που του κάνουν κριτική παρακολούθησαν έστω μία από τις μουσικές βραδιές του «CosmoHome» μέχρι τώρα. Απάντησε ότι από τα όσα έχει να θυμηθεί, δεν θυμάται να είδε κανέναν σε κάποια από τις μουσικές βραδιές, στα μουσικά γεγονότα που έγιναν ήδη.

Διαβάστε επίσης