• 20 Σεπτεμβρίου 2021,

Ιωσηφίδης – Γάκης σχολιάζουν την επιστολή Αμοιρίδη

 Ιωσηφίδης – Γάκης σχολιάζουν την επιστολή Αμοιρίδη

Δύο περιφερειακοί σύμβουλοι Καβάλας, ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και ο Χρήστος Γάκης μίλησαν στο ραδιόφωνο της Πρωινής σε συνέχεια της πρόσφατης επιστολής του κ.Μιχάλη Αμοιρίδη.

Ο συνάδελφός τους στο περιφερειακό συμβούλιο με επιστολή που έκανε γνωστή τη Δευτέρα το μεσημέρι, ζήτα συνεννόηση μεταξύ των παρατάξεων Χρήστου Μέτιου- Χριστόδουλου Τοψίδη.

Πρώτος ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης είπε για το περιεχόμενο της επιστολής τα εξής:

«Ο συνάδελφός μου εκφράζει προσωπικές του απόψεις. Είναι μία επιστολή ευχολόγιο. Ο κ. Αμοιρίδης δείχνει εντιμότητα με την ενέργεια του αφού πρώτα δημοσιοποίησε την επιστολή σε μας. Στην παράταξη. Αμέσως διαφωνήσαμε με το περιεχόμενό της.

Στην ομάδα μας, στην παράταξη του κ. Τοψίδη υπάρχουν εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι προερχόμενοι και από άλλα κόμματα και όχι μόνο από τη Νέα Δημοκρατία.

Η παράταξή μας συνθέτει απόψεις. Θα ήταν ευχής έργο να υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας. Δυστυχώς τέτοια δείγματα δεν μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχουν. Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία ξέρει που θα μας βρει. Προς το παρόν δεν βλέπω να έχει κάνει κάτι συγκεκριμένο. Η παράταξή μας έχει παλμό, φλόγα και μία ζωντανή παρουσία στο περιφερειακό συμβούλιο.

Παρά την επιστολή του ο Μιχάλης Αμοιρίδης παραμένει μέλος της παράταξής μας. Εμείς θα είμαστε παρόντες στις επόμενες εκλογές. Εισπράττω μάλιστα ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει πάλι».

Ο Χρήστος Γάκης που πριν από λίγες εβδομάδες έκανε δήλωση ανεξαρτητοποίησης ως περιφερειακός σύμβουλος, δηλαδή αποχώρησε από την παράταξη του κ. Τοψίδη είπε στο ραδιόφωνο της Πρωινής:

«Η επιστολή του κ. Αμοιρίδη αναφέρει τα ίδια που είπα και εγώ πριν από λίγο καιρό. Φτάνουν πια οι αντιπαραθέσεις. Το αν θα συνεργαστούν οι δύο παρατάξεις είναι κάτι που αφορά πρωτίστως τους επικεφαλής των παρατάξεων. Από την άλλη πλευρά παρατηρώ ότι όλο και περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι προτιμούν να ακολουθήσουν μία αυτόνομη πορεία».

Διαβάστε επίσης