• 20 Απριλίου 2024,

Ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων για τον Θόδωρο Μουριάδη: «Δεν αποσκοπώ στην καρέκλα αλλά στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης»

 Ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων για τον Θόδωρο Μουριάδη:  «Δεν αποσκοπώ στην καρέκλα αλλά στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης»

Εντός των ημερών, με συνέντευξη τύπου, ο Θόδωρος Μουριάδης σκοπεύει να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του στο Δήμο Καβάλας. Οι προετοιμασίες για το συγκεκριμένο πρώτο και απαραίτητο προεκλογικό βήμα τελειώνουν, η ώρα να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του έφθασε.

Η φράση του είναι συγκεκριμένη, ειπώθηκε χθες στο Ράδιο Πρωινή:

« Δεν αποσκοπώ στην καρέκλα αλλά στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης». Δείχνει τις προθέσεις του και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου στις δημοτικές εκλογές στην Καβάλα τον Μάη.

Ο κ. Μουριάδης ρωτήθηκε για όλα αυτά τα ζητήματα χθες, στο Ράδιο Πρωινή. «Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου θα γίνει πολύ σύντομα» ξεκαθάρισε. Όπως συμπλήρωσε είναι έτοιμος και ως προς τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Τα ονόματα των οποίων θα γίνονται γνωστά σταδιακά.

Ο κ. Μουριάδης είπε επίσης: « Κινούμαι προεκλογικά εδώ και καιρό. Γίνεται δουλειά χωρίς τυμπανοκρουσίες».

Σχετικά με το τι θα κάνει με το Κίνημα Αλλαγής είπε: « Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε». Δεν έκρυψε ότι πιθανότερο είναι να απευθυνθεί σε αυτό για μια όπως την περιέγραψε «διακριτική στήριξη».

Επόμενο θέμα της συζήτησης οι σχέσεις του με τη διοίκηση Σιμιτσή. «Υπήρξα αντιδήμαρχος της διοίκησης Σιμιτσή αλλά κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έχει άλλες προτεραιότητες» τόνισε.

Για τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος και του Μάκη Κεβρεκάκη για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές σημείωσε: «Με τον Μάκη Κεβρεκάκη είμαστε φίλοι. Αν και δεν μου είπε κάτι, ακούω κι εγώ τις πληροφορίες και τις φήμες. Θέλω να σημειώσω ότι το πεδίο είναι ανοιχτό για όλους».

Ο κ. Μουριάδης είπε για την προσπάθεια και την ομάδα που ήδη δημιούργησε: «Είμαστε μια ήρεμη δύναμη. Θα κινηθούμε διαφορετικά προεκλογικά και δεν θα μιλάμε παρά μόνο για τις προτάσεις μας». Ο κ. Μουριάδης είπε τέλος ότι θα ζητήσει από τη Συντονιστική Επιτροπή για την αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ να προσκαλέσει σε μια από τις επόμενες συναντήσεις της και τη Δήμαρχο. «Ή να γίνει κι αυτό που είπε ο κ. Βαγγέλης Παππάς, να έρθει να μας βρει στις Καρυδιές» κατέληξε.

 

 

Διαβάστε επίσης