Είσαι το καλοκαίρι μου …

 Είσαι το καλοκαίρι μου …

Εγώ πάντως προτιμώ την συνοικία της Παναγίας γεμάτη με τουρίστες παρά γεμάτη με bodyguard , άνδρες προσωπικής ασφαλείας , περιπολικά και σειρήνες.

Η συνοικία της Παναγίας απο το απόγευμα της Τρίτης ήταν “στο πάγο” και δεν βγήκε απο αυτόν πριν αναχωρήσουν απο το ΙΜΑΡΕΤ οι δύο πρωθυπουργοί  Ελλάδας και Βουλγαρίας που συναντήθηκαν στην Καβάλα για να υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας για την προετοιμασία όλων των εργασιών , οικονομικών και τεχνικών στοιχείων προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου που  σε λίγα χρόνια θα συνδέει σιδηροδρομικά την Θεσ/νίκη με την Βουλγαρία.

Η σιδηροδρομική αυτή γραμμή θα συνδέει τρία λιμάνια της Ελλάδας (Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης) με τρία λιμάνια της Βουλγαρίας (Μπουργκάς, Βάρνας και Ρούσε στον ποταμό Δούναβη).

Καταλαβαίνετε την σημασία της συγκεκριμένης συμφωνίας για την ανάπτυξη της περιοχής τα επόμενα χρόνια και ίσως μόνο για αυτό να πούμε χαλάλι στην αναστάτωση την οποία υποστήκαμε λόγω της επίσκεψης.

Απο την άλλη βέβαια θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την διαφήμιση που είχε η πόλη της Καβάλας λόγω της συνάντησης των δύο πρωθυπουργών στην Καβάλα και στο ξενοδοχείο ΙΜΑΡΕΤ που αποτελεί πλέον ένα σημείο αναφοράς της τουριστικής Καβάλας.

Μετά την υπογραφή συμφωνίας ο Αλέξης αναχωρεί για την Αθήνα προκειμένου να υποδεχτεί τον Γάλλο πρόεδρο τον Μακρόν ο οποίος τουλάχιστον στα κιλά δεν έχει καμμία σχέση με τον Βούλγαρο ομόλογο του.

Πάντως με την ευκαιρία να σας γράψουμε οτι μερικοί απο τους άνδρες ασφαλείας του Βούλγαρου πρωθυπουργού είχανε αποσκευές, σακ βουαγιάζ στα χρώματα της Βουλγαρίας, σαν αυτές που χρησιμοποιεί η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας τους και μάλιστα ταλαιπωρημένες.

Αντίθετα οι αποσκευές των ανδρών ασφαλείας του έλληνα πρωθυπουργού ήταν βαλίτσες σικάτες και ολοκαίνουργιες λες και πηγαίνανε σε επίδειξη μόδας στο Μιλάνο.

Ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ήταν σε καλή φόρμα και με λιγότερα κιλά αφού φαίνεται οτι πλέον έχει τον χρόνο να κάνει και διατροφή.

Κρατάμε τα οφέλη που είχε αυτή η συνάντηση για την Καβάλα και πάμε παρακάτω.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός βελτιώνεται αλλά οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ λογικές στην διάρκεια της ημέρας και αρκετά δροσερές στην διάρκεια της νύχτας.

Έχω την εντύπωση οτι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι και το τελευταίο όσο αφορά την φετεινή καλοκαιρινή σαιζόν.

Απο το επόμενο θα κάνουμε τις λεγόμενες αποδράσεις.

Το ρεπορτάζ λέει οτι το δείπνο το βράδυ της Τρίτης των δύο πρωθυπουργών ήταν ελαφρύ και αναρωτιέμαι πόσο ελαφριά μπορεί να φάει ο Μπορίσοφ που είναι σαν ντουλάπα ;

Εκτός και αν μετά το γκουρμέ δείπνο πήγε στο δωμάτιο και πλάκωσε καμμιά κατσαρόλα πατσά.

Έχετε την εντύπωση οτι οι Βούλγαροι δεν τον έχουν τον πατσά ;

Πανέτοιμη η Ελένη Μενεγάκη για την νέα τηλεοπτική σαιζόν.

Μάλιστα αυτό το καιρό θα πρέπει να βγαίνει στον αέρα και το τρέυλερ της εκπομπής που είναι ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε πρόσωπα αφού αν οχι όλα τα περισσότερα που θα την πλαισιώνουν θα είναι καινούργια.

Αυτά που ξέρετε να τα ξεχάσετε.

Βέβαια αυτό που έχουμε γράψει και αναγκαζόμαστε να ξαναγράψουμε είναι οτι το πρόβλημα της συγκεκριμένης εκπομπής που δεν τραβάει δεν είναι οι συνεργάτες της Ελένης αλλά η ίδια η Ελένη που έχει κουράσει.

Εχει κουράσει γιατί έχει βαρεθεί και οτι κάνει το κάνει με ζόρι.

Οταν δεν τραβάει το άλογο δεν αλλάζεις την σέλα αλλά το άλογο.

Στην περίπτωση της Μενεγάκη το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει τον στάβλο ,το άχυρο, την σέλα ακόμα και τον γητευτή και άφησε το ίδιο άλογο.

Έχω την εντύπωση οτι και φέτος η χρονιά για την Μενεγάκη θα είναι άσχημη και κάπως έτσι θα μπεί και τέλος στην τηλεοπτική της καριέρα.

Κατά τα άλλα όλα καλά και όλα ανθιρά.

Είμαστε πανέτοιμοι για το χτύπημα του πρώτου κουδουινιού και δουλεύουμε για αυτό.

Θα πρέπει τα παιδιά να είναι στην πένα και έτοιμα απο κάθε άποψη για τον αγιασμό.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι όλα θα πάνε καλά και είμαστε και σίγουροι οτι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Να είστε χαμογελαστοί και αισιόδοξοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σχεδόν καθημερινά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης