• 6 Μαΐου 2024,

Ισόπαλο 2-2 το ντέρμπι ανάμεσα σε Νέστο και ΑΟΚ (Φωτογραφίες)

 Ισόπαλο 2-2 το ντέρμπι ανάμεσα σε Νέστο και ΑΟΚ (Φωτογραφίες)

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Νέστος και ο ΑΟΚ στο Καβαλιώτικο ντέρμπι.

Ποιοτικά το παιχνίδι μπορεί να μην ήταν κάτι το ιδιαίτερο όμως είχε αγωνία, πάθος, ένταση μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Οι γηπεδούχοι το ήθελαν περισσότερο, ξεκίνησαν καλύτερα αλλά μετά το χαμένο πέναλτι του Γκουτσίδη στο 13` αλλά και το αυτογκόλ του Ναουμίδη στο 19` μάλλον έπεσε η ψυχολογία τους.  Ο ΑΟΚ μετά το 20` βρήκε πατήματα έγινε περισσότερο απειλητικός και κατάφερε να προηγηθεί. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αλλά αμέσως οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ για να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και με λίγες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ήρθε τελικά το γκολ του Φραγκούλη για το 2-2 που μάλλον δεν είναι κακό αποτέλεσμα για το Νέστο που μπορεί να βρει τρεις βαθμούς που θέλει στα ματς που απομένουν για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η απουσία του Βαλαβανόπουλου(με τροχαίο ατύχημα το πρωί πριν το παιχνίδια διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο), φάνηκε στην επίθεση του ΑΟΚ όπου ο Πάλλας σίγουρα δεν είναι ο κλασσικός σέντερ φορ και θυσιάστηκε σε αυτή τη θέση.   Ενθαρρυντικό και πάλι η παρουσία των νεαρών παικτών ενώ ο Ανυφαντάκης έβαλε από την αρχή τον Κέρθι και μάλλον δικαιώθηκε για την επιλογή του αφού ο εν λόγω πέτυχε και γκολ.

Ο Βραζιλιάνος Φεράρι ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Κέρδισε πέναλτι και είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ του Νέστου. Γρήγορος παίκτης που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο 13` ο Λυμπεράκης έκανε πέναλτι στον Φεράρι, το εκτέλεσε ο Γκουτσίδης αλλά ο Παγκάκης είπε όχι με ωραία επέμβαση.

Στο 19` από φάουλ του Γ. Παπαδόπουλος(θετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε), με αυτογκόλ ο Ναουμίδης το 0-1.

Στο 39` σουτ του Γ. Παπαδόπουλου λίγο άουτ και την ίδια τύχη πάλι σουτ του ίδιου στο 35`.  Στο 41` σέντρα του Γκουτσίδη κεφαλιά του Κρολ(δε φάνηκε ιδιαίτερα) άουτ.

Στο 43` από Λαδάκη και Φεράρι, ο Αρετάς  με σουτ το γκολ  για το 1-1.

Στο 44` ο Κέρθι με σουτ αιφνιδιάζει τον Αθανασίου για το 1-2.

Στο 54` από βαθιά μπαλιά του Χούσινετς αστόχησε με πλασέ ο Φεράρι και στο 67 ` από φάουλ του Γ. Παπαδόπουλου ο Ξόμπλιος πετυχαίνει γκολ που ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 70` από ωραία σέντρα του Φεράρι ο πρώην παίκτης του ΑΟΚ  Τάσος Φραγκούλης με κεφαλιά το 2-2.

Στο 78` μετά από κόρνερ του Γ. Παπαδόπουλου, η κεφαλιά του Παυλίδη έφυγε λίγο άουτ.

Ροντέο στο τέλος και κόκκινες σε Σέχου και Γκουτσίδη

Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα  σε Γκουτσίδη και Σέχου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη για λίγα λεπτά.

Στο τέλος στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Φωτιάς απέβαλε με κόκκινη κάρτα Σέχου και Γκουτσίδη που είχαν ξεκινήσει τη διαμάχη τους στη διάρκεια του αγώνα, από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο υψηλόσωμος παίκτης του ΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος:  Αθανασίου, Αϊβάζογλου, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φεράρι 88` Φαμπιόλ, Τσάκωνας 82` Παπαδόπουλος, Κρολ 73` Βέρα, Γκουτσίδης, Αρετάς 59` Κοβάτσης.

ΑΟΚ: Παγκάκης, Ηλιάδης, Λυμπεράκης, Παυλίδης, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος 80` Περσίδης, Κέρθι, Πάλλας 81` Μπλιός, Θωμαϊδης 85` Σέχου, Ξόμπλιος.

Διαβάστε επίσης