• 18 Μαΐου 2024,

Θα απέχει από τη συνεδρίαση λόγω ΔΕΥΑΚ ο Χρήστος Ποτόλιας!

 Θα απέχει από τη συνεδρίαση λόγω ΔΕΥΑΚ ο Χρήστος Ποτόλιας!

Πριν λίγο ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση (η οποία είναι ταυτόχρονα επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου): κ. Πρόεδρε,

Τελικά οι ωδίνες της ΔΕΥΑΚ που κράτησαν “ζωντανές” τοπικές εφημερίδες, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα τους τελευταίους πολλούς μήνες, δεν έβγαλαν ούτε καν ποντίκι.

Η συζήτηση – ενημέρωση για την πορεία της “επιχείρησης” που ποτέ δεν ήρθε μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, έρχεται τώρα, λίγες μέρες μετά τις αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της, χωρίς καμία γραπτή εισήγηση, όπως τουλάχιστον μας είχαν ενημερώσει ότι θα γινόταν.

Θεωρούμε ότι το σοβαρό αυτό θέμα της ΔΕΥΑΚ, που έχει σχέση με τις γενικότερες πολιτικές που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, δεν μπορεί να συζητηθεί με επάρκεια, μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν με τον τελευταίο ανασχηματισμό στη Διοίκηση της.

Για το λόγο αυτό προτείνουμε την αναβολή της συζήτησης για τη ΔΕΥΑΚ που ορίσατε για τις 05/03/2018.

Σε κάθε περίπτωση ο εκπρόσωπος της παράταξης μας, προκειμένου να μην συμμετέχει σε μια συζήτηση – ενημέρωση, τουλάχιστον ατελέσφορη, δεν θα πάρει μέρος στη συνεδρίαση της επόμενης Δευτέρας (05/03/2018).

Ωστόσο δημοσιεύουμε τις πάγιες θέσεις μας για τη ΔΕΥΑΚ και συνολικά για το νερό, καθώς και ερωτήματα για την επιχείρηση και τη διαχείριση των υδάτων γενικότερα.

Καβάλα 04-03-2018

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε επίσης